Orešković nije sposoban donjeti odluku o smijeni kriminalnog ministra, a vodio bi državu?

0

11 sati je jučer trajao sastanak u Banskim dvorima u mogućoj smjeni ministra branitelja Mije Crnoje zbog niza afera koje su otkrili mediji! Započeo je u 14,30, kada su se drugi puta u danu sastali premijer Tihomir Orešković i ministar branitelja Mijo Crnoja.

Iako je Crnoja javno priznao da je bio prijavljen na lažnoj adresi, koja mu je očito navedena i na osobnoj iskaznici, iako je istina i da je bio u Remetincu zbog fizičkog napada na vozača autobusa, iako je priznao da je uzeo povlašteni stambeni kredit za izgradnju kuće na zemljištu u Samoboru, koje mu je u tu namjenu besplatno dano s rokom od 3 godine da tu istu kuću sagradi, a on je te novce po svojem priznanju oročio, što nije smio, Orešković, Karamarko i Petrov još uvijek nisu donjeli odluku o smjeni Mije Crnoje. Da stvar bude gora po njega, priznao je i da je odjednom čudnovato ozdravio i više nije invalid domovinskog rata, jer kao takav ne bimogao biti ministar. Znači da je sve ove godine glumio invalida i tako pljunuo u lice svim hrvatskim braniteljima.

Nakon svih tih činjenica, koje niti sam Crnoja ne osporava, Orešković, Karamarko i Petrov viječaju? Zašto se sada Orešković ne poziva na poslovanje njegove firme i dal bi isto tako čekao u donošenju odluke da mu je takva afera servirana crno na bijelo u njegovoj firmi ili bi po hitnom postupku smijenio agresivnog i korumpiranog djelatnika?

Ako Orešković nije sposoban donjeti odluku o smijeni nesposobnog ministra, kako će onda tek voditi državu, gdje će morati donjeti puno važnije i ozbiljnije odluke i gdje mu sve činjenice neće biti servirane na tanjuru kao ovaj put?

Od Crnoje je veći redikul samo Orešković, a najveći redikuli su oni koju su takve kalune birali na izborima.

NEKA SE CRNOJA ODMAH UPIŠE U SVOJ REGISTAR IZDAJNIKA, JER JE ON UPRAVO TO. IZDAJNIK I KRIMINALAC. SRAMOTA ZA SVE POŠTENE BRANITELJE I POŠTENE GRAĐANE OVE ZEMLJE!

Autor: Josip Novosel

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20