Nato savez i EU guraju Hrvatsku u 3. svjetski rat!

0

Hrvatski sabor je bez velike medijske pompe donio odluku da Združenim snagama visoke spremnosti iz sastava snaga za brzi odgovor NATO-a odobri prelazak granice RH i njihovo raspoređivanje na našem teritoriju.

Francuska je nakon terorističkog napada u Parizu objavila ratno stanje. Ako je članica zemlje EU i NATO saveza u ratnom stanju, onda su valjda i ostale članice EU i NATO saveza u ratnom stanju, uključujući i Hrvatsku.

U četvrtak je MORH u odgovoru na pitanje tportala što za Hrvatsku znači aktiviranje članka 42. stavka 7. Ugovora o EU-u, kojim je Unija pristupila ratu, istaknuo kako to za Hrvatsku nije automatski ulazak u rat i da Francuska sada još ništa ne traži od Hrvatske. Francuska još nije zatražila ni od NATO-a da podrži rat protiv ISIL-a.

Nakon što je Turska srušila ruski avion, tvrdeći da je ušao u njihov zračni prostor, stvari su se još više zakomplicirale. Putin je rekao da je njihov avion srušen u zračnom prostoru Sirije i da je rušenje ruskog aviona zabijanje noža u leđa Rusiji. Naglasio je da je ovaj incident ozbiljno narušilo tursko-ruske odnose. Turska je također članica NATO saveza i ukoliko bi Rusija napala Tursku, obveza Nato saveza bi bila da ju brani, što znači da bi Hrvatska kao članica Nato saveza bila uvučena u rat protiv Rusije.

Kad se prije desetak godina pisalo da Amerika želi započeti rat u Siriji u koji bi uvukla cijelu EU i Rusiju i Kinu, svi su se smijali i odmahivali rukom. To su bile teorije zavjere. Americi je trebalo odobrenje javnosti za rat u Sirji pa su stvorili ISIL i medijski ga eksponirali. Pokušali su putem Isil srušiti neposlušnog Asada, ali im to nije upalilo. Rusi su mu pritekli u zaštitu i sad će SAD pokušati isprovocirati Putina na sve načine da poduzme krivi korak, kako bi imali izgovor za rat sa Rusijom.

Hrvatska je svojim nepromišljenim potezima ušla u EU i NATO savez i uskoro bi mogli postati neprijatelji jednoj od najvećih vojnih sila na svijetu, iako im ništa nismo napravili. Nitko na ovim prostorima više ne želi nikakav rat, ali nas nitko neće ništa pitati jer su nas naši političari prodali. Nije bilo referenduma za ulazak Hrvatske u Nato savez. Samo su nas u njega ugurali. Kolinda je potrčkalo SAD-a i nije ju briga za hrvatski narod. Ako se desi neko sranje, ona će s obitelji pobjeći preko bare.

Američki potpredsjednik Joe Biden dolazi ovu srijedu u Zagreb na summit čelnika jugoistočne Europe i budite sigurni da će nakon sastanka Hrvatska dopustiti SAD-u sve što od nas budu tražili, ali i da će naša blagajna biti olakšana za nekoliko milijardi kuna koje ćemo potrošiti na nepotrebnu nabavku njihovog oružja za rat koji su sami stvorili.

Hrvatska treba napustiti NATO i EU i biti neutralna, inače ćemo se pitati kako su nas opet uvukli u rat.

 

Autor: Josip Novosel