IVANA KINDL NOVA JE ZVIJEZDA UNIVERSAL MUSICA

0

IVANA KINDL: Isključivo talent doveo me do suradnje s globalnim izdavačkim divom.

Nakon više od 13 godina rada, jedna od najkvalitetnijih i najcjenjenijih hrvatskih vokalistica, Ivana Kindl, potpisala je Ugovor o suradnji s Universal Music Hrvatska, podružnicom globalnog izdavačkog diva, lidera u svjetskoj glazbenoj industriji, Universal Music Group.

Ivana Kindl na nastupu u Muzeju Mimara Izvor: Universal music
Ivana Kindl na nastupu u Muzeju Mimara
Izvor: Universal music

​Pred 13 godina ovoj su se Požežanki ostvarili glazbeni snovi. Puna entuzijazma, do svog prvog Ugovora s izdavačkom kućom došla je zbog izuzetnog talenta i vokala svjetskih razmjera. Nakon 4 objavljena albuma i dvije nagrade Porin, povodom 20. godišnjice HDU medijima je najavila novitet – suradnju s Universal Music Hrvatska.

Došlo je jednostavno vrijeme za promjene, za novi start i vjetar u leđa. Postavili smo si visoke ciljeve, finiširamo konkretan plan za slijedeću godinu. Mogu vam reći da se trenutno nalazim u velikom kreativnom zamahu i radimo kako bi se reklo, „punom parom“. Trenutno sam u fazi prikupljanja pjesama, a s prvim singlom za Universal izlazim pred proljeće. Još mi je sve novo i samim time zanimljivo, kao tim gradimo jedan obiteljski odnos koji će mi dozvoliti da dišem punim plućima i stvaram ono što najviše volim – kvalitetnu glazbu, rekla je Ivana.

Iz menadžmenta ističu kako jedva čekaju da novim materijalima obraduju publiku.