Diesel Black Gold seli reviju za žene iz New Yorka u Milano

0

Diesel Black Gold kolekcija za žene bit će prikazana u Milanu

Breganze (Italija), 12. studenoga, 2015- Diesel Black Gold, napredna suvremena linija Diesel-a, pokazat će svoju kolekciju za žene u Milanu, počevši s kolekcijom Jesen/Zima 2016.

Promjena označava značajnu prekretnicu za liniju i njenog kreativnog direktora Andreasa Melbostada, čiji pristup nepoštovanju i inovativne tehnike su već stekli veliko priznanje tijekom New York Fashion Week-ova. Ključni stup strateškog razvoja Diesela, Diesel Black Golda je spreman za nove izazove u konkurentskom i poticajnom okruženju.

Linija je već dio Camera della Moda kalendara sa svojom kolekcijom za muškarce : ovaj potez će pribliziti dvije kolekcije, s ciljem osiguravanja konsistentnog pristupa i jedinstvene vizije.

Renzo Rosso, predsjednik i osnivač Diesel-ove matične grupe OTB, komentira: “Diesel Black Gold je narastao za samostalni uspjeh i sada je zreo za sljedeće poglavlje. Milano je pravo mjesto u pravom trenutku -prije svega, zbog svoje snažne poslovne orijentacije, ali i zato što je dokazano u zadnjih sezona da daje priliku svježim novim imenima, osim najvećih modnih marki. Ja čvrsto vjerujem u talijanski modni sustav, te u promicanje talijanske izvrsnosti: moje osobno zalaganje u odboru Camera dellaModa to dokazuje “.

Andreas Melbostad, kreativni direktor Diesel Black Gold-a, dodaje “Bila je čast biti dio New York Fashion Week-a proteklih sezona, bio je to jako inspirativan proces otkrivanja i stalnog razvoja. Ipak, za talijanski brand u Milanu je vrsta povratka kući. U isto vrijeme, Diesel Black Gold zadržava svoj snažni međunarodni stav, a naša vizija budućnosti je globalna kao i uvijek “.

 

www.dieselblackgold.com

 

 

sponzorirani članak

Podijeli