All Stars Gypsy Band – Django Reinhardt Legacy Project – 4.11. Lisinsk

0
All Stars Gypsy Band present Django Reinhardt Legacy Project
Velikani gypsy jazza, gitaristi Stochelo Rosenberg i Mozes Rosenberg, violinist Costel Nitescu i harmonikaš Dominique Paats, u suradnji s domaćim snagama, gitaristom Matom Matišićem i kontrabasistom Juricom Štelmom, vode nas u predratni Pariz. Između dva svjetska rata, jedan od najvećih gitarista svih vremena,  Django Reinhardt zaludio je Parižane gypsy swingom, glazbom koja se svirala i na koju se plesalo bez predaha. Gypsy scena i danas je vrlo živa u gradu svjetlosti, a njezini zvuci ispunjavaju brojne pariške klubove.

Prije no što otputujete do Pariza, svratite u Lisinski i dopustite da vas gypsy jazz zavede i prenese u neka veselija vremena!

10% popusta za članove Jazz kluba Zagreb, pretplatnike Jazz.hr-a, pretplatnike Lisinski subotom, članove HGU-a, učenike, umirovljenike i studente. 20% za osobe s invaliditetom i skupne posjete. Svi popusti vrijede isključivo za kupnju jedne ulaznice, osim popusta za osobe s invaliditetom gdje popust vrijedi i za njihovu pratnju. Popusti se ne zbrajaju!
Podijeli