Fakin IPA od sada dostupan i u boci! – Pivnica MALI MEDO – 20 pivskih godina

0

 

20 pivskih godina – 12 vrsta piva

Više od dva desetljeća Pivovara Medvedgrad uspješno proizvodi prirodno pivo na tradicionalan način, bez aditiva i konzervansa, koristeći samo najkvalitetnije prirodne sastojke. S radom započinju 1994. godine kada na tržište izlaze s 3 vrste piva, dok danas u ponudi imaju 6 stalnih piva, te 6 sezonskih, poput Witbier –  Ljeto u Zagrebu i Božićnog.

Fakin IPA u boci s modernom etiketom koja priča tradiciju

Izvor: Pivnica MALI MEDO
Izvor: Pivnica MALI MEDO

Radi se o specifičnom IPA (India Pale Ale) pivu od 7% alc. kod kojeg prevladava gorčina i aroma te se uvelike razlikuje od standardnih lagera na koje smo svi navikli. Fakin IPA bogatog je okusa, prekrasne crvenkaste boje, neodoljive arome te pripitomljene gorčine.

Izvor: Pivnica MALI MEDO
Izvor: Pivnica MALI MEDO

Etiketa priča jednu zagrebačku priču, koja ima tradiciju i ponos. Umjetnik Tomislav Tomić je osmislio Fakina te njegovu prepoznatljivu okolinu dok je dizajnerica Andrea Knapić dizajnirala etiketu.

Izvor: Pivnica MALI MEDO
Izvor: Pivnica MALI MEDO

Sva sezonska piva u boci, distribucija po cijeloj Hrvatskoj

Dodatno je investirano o novu znatno efikasniju punilicu koja i omogućava punjenje u 0,33 L boce.

Ivan Nauković voditelj prodaje “Cilj nam je da sva sezonska piva od sada budu dostupna i izvan pivnica u bocama, na taj način ćemo svima približiti ono što najviše volimo raditi a to je kuhati nove vrste piva te ga dijeliti sa svim ljubiteljima piva.“

Fakin tulum – mural od 120 m2, rokabiliji, oldtimeri, Tkalča u 60-ima

Izvor: Pivnica MALI MEDO
Izvor: Pivnica MALI MEDO

Želja nam je bila da Tkalčićevu vratimo u šezdesete kao što je i Fakin predstavljen na etiketi. S Borisom Baretom iz Pimp my Pump ekipe smo dogovorili oslikavanje fasade s muralom od 120m kvadratnih. B and the Bops band će nam približiti glazbenu atmosferu a plesači skupine Back to Swing će svima pokazati kako se prije čagalo. Muzej Automobila Budickinam je posudio automobile kako bi dodatno svima približili atmosferu iz 50ih. Za kraj smo priredili Light show s kojim će se cijela priča zatvoriti.

Izvor: Pivnica MALI MEDO
Izvor: Pivnica MALI MEDO

 

https://www.facebook.com/pivovara.i.pivnica.medvedgrad