EU poručuje Hrvatskoj: Vi ne postojite. Vi ste sad dio Euroslavije. Mi odlučujemo o vama!

0

Hrvatski sabor jednoglasno je odlučio, sa 141 glasom, da prihvati izlazak iz arbitražnog sporazuma sa Slovenijom o rješavanju spornih graničnih pitanja na Jadranskom moru.

Zadnji put su saborski zastupnici bili tako složni, kad su si izglasavali povišenje plaća

Slovenija je “teško povrijedila” odredbe međunarodnog ugovora i pravilo sudjelovanja u arbitraži u dobroj mjeri i zato Hrvatska drži da Arbitražni sud ne može ispuniti svoje zadaće, kaže se u obrazloženju koje je hrvatska Vlada poslala Saboru uoči sjednice.

Zanimljivo je kako su stručnjaci za pomorsko pravo upozoravali svojevremeno SDP i HDZ da ne ulaze u arbitražni sporazum sa Slovenijom jer da taj sud nije mjerodavan za takve sporove i da pristupanjem tom sudu, sami sebi činimo štetu. Naravano da nitko od kvazidomoljuba iz SDP-a i HDZ-a nije slušao struku. Njima je bilo bitno da potpišu sve samo kako bi Hrvatska ušla u EU i kako bi se konačno dočepali EU plaća bez obzira na štetu koju će tim činom nanjeti našoj zemlji.

Sve ključne odluke koje su donjete na štettu RH, HDZ i SDP su donjeli jednoglasno, bez ikakvih sankcija, a još uvijek postoje budale koje misle da su prvi desničari, a drugi ljevičari. Ne shvaćaju da je to jedna te ista stranka. Ne čudi tako ni ovo predizborno, domoljubno zajedništvo u kojem štite nacionalne interese i jednoglasno napuštaju arbitražu, na što im se vlasnici iz EU smiju i upozoravaju ih kako to ne smiju učiniti. ( naime za one koji ne znaju: Hrvatska više nije samostalna i suverena). Hrvatskom upravljaju birokrati iz Bruxellesa. Ovo kvazidomoljubno zajedništvo hrvatskih stranaka je samo uvertira pred sljedeće izbore, jer je Živi Zid postao tolika prijetnja vladajućoj ”eliti”, da će sada svi oni koji su do jučer glumili smrtne neprijatelje, zdušno koalirati, ne bi li tako spriječili nove mlade snage Živog zida da uvedu neke promjene u Saboru. Legaliziranu pljačku treba braniti svim raspoloživim sredstvima.

Naivne ovce su mislile kako u Europskoj uniji vrijede neka druga pravila i kako tamo pravosuđe nije korumpirano, ali sada su se mogli iz prve ruke uvjeriti na primjeru arbitražnog spora sa Slovenijom, koliko su zapravo korupirani EU suci. Vidimo to i na domaćim sudovima: Sanaderu se ponavlja suđenje, ratno profiterstvo je u zastari, presuda protiv banaka je djelomično donjeta, ali ni takvu presudu banke ne moraju poštivati…. Kako je to moguće, ako u EU vlada, vladavina prava, a mi smo u EU? Boli briga EU za pravo i pravdu. Njima je samo bitno da nam uvaljuju svoju robu i da nas što više zaduže. Njima Hrvatska treba kao podanička kolonija, kao zemlja u kojoj će ljudi kao kmetovi raditi za njihove interese.

Na kraju je vrlo interesnatno primjetiti, kako su svi u saboru govorili kako se ugovori moraju poštivati, kako se oni ne mogu miješati u rad pravosuđa i sl. u slučajevima organizirane banakarske pljačke sa CHF kreditima, a sad odjednom mogu napuštati obvezujući arbitražni sporazum. Pravila očito nisu jednaka za sve.

Još je zanimljivije čitati komentare glupih Hrvata po raznim portalima: Svi se busaju u prsa, neki bi odma objavili rat Sloveniji, napaljuju se na vojnu paradu, pozivaju se na samostalnost i neovisnost Hrvatske…. Hrvatima je uvijek netko drugi kriv, a našu zemlju nije opljačkao nitko doli nas samih. Stoka sitnog zuba, kako bi ih Tuđman nazvao, nije svjesna da smo mi neovisnost izgubili još za vrijeme rata kada smo se odrekli središnje banke i tako izgubili monetarni suverenitet, a ulaskom u EU, zabili smo posljednji čavao u lijes RH. Mi smo sada samo dio Euroslavije i nama upravljaju birokrati iz Bruxellesa. Kako oni sviraju, tako će Zoki i Karamarko plesati. EU poručuje Hrvatskoj: Vi ne postojite. Vi ste sad dio Euroslavije. Mi odlučujemo o vama! Arbitražu ne možete napustiti. Za one koji nisu shvatili: HRVATSKA VIŠE NE POSTOJI! (Zastava, grb i himna nisu zemlja)

Ako želite povratak svoje zemlje, onda bi trebali glasati na izborima za stranku koja želi napustiti EU, NATO, vratiti monetarni suverenitet (Središnju banku), proglasiti ZERP itd. To će možda jedino napraviti ŽIVI ZID, a HDZ i SDP će na čuđenje svih kolirati i napraviti sve što je u njhovoj moći da sprijeće ŽIVI ZID u svome naumu. Ako itko mrzi Hrvatsku, onda su to članovi HDZ-a i SDP-a.

 

Autor: Josip Novosel