ZAUSTAVIMO FESTIVAL U KOJEM PSE I MAČKE MUČE I KUHAJU ŽIVE!

0

Jučer sam vidio objavu na facebooku Elle Dvornik i nisam bio zgrožen kao neki lažni licemjeri jer u Kini jedu pse i mačke jer nisam vegetarijanac (Možda postanem uskoro). Ne vidim zašto bi život svinje ili neke druge životinje vrijedio manje od života psa ili mačke? Nije da bi ih ja jeo, al’ razumijem da su oni u nekoj drugoj kulturi delikatesa. Ono što ne razumijem je način na koji ih ubijaju. Koliko netko mora biti bolestan da se iživljava na životinjama, muči ih i kuha žive u kipućoj vodi??? To je bolesno i to treba zabraniti. Razmišljao sam koliko su ti azijati bezosjećajni, a onda sam shvatio da ni zapadnjaci nisu ništa bolji. Nitko se na zapadu ne zgraža kad kuhar priprema jastoga, a jastog se kuha živ. Jedan od razloga zašto ga do sada nisam jeo niti ću ga ikad probati.

Al’ da ne skrećem s teme, pročitajte Ellin post i potpišite peticiju da se ovaj odvratni masakr psa i mačaka zaustavi i zabrani jednom zauvijek.

Izvor: Ella Dvornik, Facebook
Izvor: Ella Dvornik, Facebook

Ella Dvornik:

U nedjelju se odvija najodvratniji festival na svijetu. Kineski festival, gdje će ubiti i izmučiti, skuhati žive, žive ogoliti, zavezati konopima te tući psiće i mačke kako bi ih jeli. Ovi psi (i mačke) su ukradeni, oteti ili skupljeni s ceste. Mnogo ljudi pokušava kupiti pse prije ovog festivala međutim uzgajivači NE ŽELE prodati pse nikome osim ovim ubojicama!!! Skupljeno je nesto vise od 599000 glasova i treba im još malo da se zaustavi ova grozota!!! Molim vas za minutu vremena, za vaše kućne ljubimce da odete na link i potpisete peticiju. ili bar podijelite ako ne vjerujete u peticije.

http://www.thepetitionsite.com/441/776/138/end-yulin-dog-meat-eating-festival/

 

Autor: Josip Novosel