MNOGI DRUGI: Upeklo je. (Bome je!)

0

Zimus smo ćaskali sa super dečkima, ali i da vas podsjetimo – vokal Martin Mandir, gitara/back vokal Martin Zlopaša, gitara/mandolina/back vokal Ante Jelinčić, bas gitara Filip Kovačević, bubanj Mirko Burazer i Ivan Perković, na trubi – kao najnoviji član, čine bend imenom Mnogi Drugi (u tekstu MD).

Tada su nam rekli kako su im (dotadašnji) najveći uspjesi nastup u Vintage Industrial baru s Antenatom, potom snimanje kod dečkiju iz Runaways Productiona, a i upozorili su kako ne smijemo zaboraviti ni koncert s grupom Adastra na prošlogodišnjoj Brucošijadi Medicine i Prava koji je bujao emocijama.

E, al pazi sad!

Sutra, 23.06., sviraju na Inmusic festivalu na Jarunu, u 17.45 sati, na glavnoj pozornici. Za ovako kul stvar izborili su se u sklopu finala “Zasviraj sa Žujom”. Organizatori natječaja, Ožujsko pivo i INmusic festival, uz glasove novinara i fanova, odlučiše kako će MD zasvirati bok uz bok s:

Placebom, FFSom (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimentalom, Paolo Nutinijem, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Clubom, Eagles of Death Metalom, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islandsima i tako dalje i tako dalje, lineup već znate jer ionako idete na Inmusic.

Ali to nije sve! Mnogi Drugi imaju i spot za novu stvar, Upeklo je, odnosno – riječ je o prvom singlu s nadolazećeg studijskog albuma. Autor teksta ove ljetne hitčine jest Martin Mandir, autor glazbe Ante Jelinčić, aranžman potpisuju Mnogi Drugi, dok je flash producent Mark Mrakovčić.

Pa kažu:

“Spustilo se sunce i digao sam glavu / pogledao sam gore i predstava je počela na nebu
Oblici su počeli plesati, to me povuklo da povučem dim / i kažem: “Odlično! Dobro je! Odlično!”

I za kraj:

Odlična je predstava, odličan je dan
da znam plivati, kupio bih si apartman
50 metara od mora
s vanjskim roštiljem
i s klimom, bez klime ne može.

 

Foto: Mnogi Drugi