DIESEL DENIM KOLEKCIJA SS15

0
Izvor: Diesel
Izvor: Diesel

DIESEL DENIM KOLEKCIJA SS15

Picasso i slikarstvo. Shakespeare i književnost. Diesel i traper. Možete li uočiti zajedničku vezu? To su majstori i njihova djela. Poput najvećih slikara i najplodnijih pisaca, Diesel se posvetio razbijanju granice tradicionalnih djela uspostavljajući nove granice u modi. Suprotstavljajući moderan dizajn s obrtničkim tehnikama te dodajući posebno prilagođene detalje za ekskluzivni apel, ovo je traper kao umjetnost.

Poput pravog remek djela,za završiti naše traperice potrebno je nekoliko dana. Od svijetlih do tamnih prijelaza u boji, tretman iznošenosti, ručno poderane i izgužvane, obojene i izblijeđene, ove tehnike su bez premca u svijetu trapera. DNA kolekcija svake sezone sadrži nova pranja za najhrabrije inovacije koje Diesel može napraviti. Dok se Blue Eyecons i Essentials temelje na spoznaji da su prave traperice stalne, i trebaju biti stalno na raspolaganju.

Od DNA dolazi ženski Skinzee, uski izbijeljeni traper s kontrastnom plavom traper pasicom.Gornji i donji dio su zamišljeni odvojeno, ali tretirani zajedno s plavim kamenjem umočenim u poseban proizvod za izbjeljivanje kako bi dobili savršene bijele nogavice i savršeno izblijedjeli pojas. Blue Eyecons nam donosi muški Krayver, jeans za koji je potrebno više od četiri dana da se naprave savršenim. Dupla-pjenasta tkanina stvara jedinstveni šareni plavi učinak, dok tretman sprejanja smolom rezultira 3D vintage. Model je ručno poderan i pokrpan za savršeni istrošeni izgled. I ove sezone, Essentials predstavlja Sandy, novi omiljeni model svake dame. Čisti, minimalan i svestran jeans, Sandy je dostupan u skinny i ravne nogavice modelu i nudi iznimnu udobnost zahvaljujući mekim i ručnim tkaninama, kao i stražnjim uravnoteženim proporcijama za Vašu najbolju stražnjicu dosada.

Umjetnost, zove se Diesel.

Izvor: Diesel
Izvor: Diesel

 

Izvor: Diesel
Izvor: Diesel

 

sponzorirani članak

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20