Baby Dooks i Mario Petreković snimili su spot za pjesmu BAKICA

0
foto: Josip Novosel, Glazbeni Oglasnik
foto: Josip Novosel, Glazbeni Oglasnik

Baby Dooks i Mario Petreković kreću na veliku turneju po ‘staračkim domovima’ sa svojim novim funk projektom Yoghurt – najavio je David Vurdelja (40) poznatiji kao Baby Dooks. 3.12. su u Studiju smijeha snimili su jedan od najliuđih spotova ikad viđenih na ovim prostorima za njihov prvi singl hit BAKICA za koji je tekst napisao zajedno sa manađerom benda i izvršnim producentom spota Josipom Novoselom. Band kojeg uz Dooksa čine Jana Fabijanić (34), Mario Petreković (42) i Bizzo Brigante (40). privukao je i brojne velike kompanije (Volkswagen, HTC i Pepsi), koje su sponzorirale ovaj urnebesno smiješan flash video.

Najveće zvijezde spota su definitvino cool bakice koje plešu funk, voze se u novoj Bubi, snimaju selfije, piju Pepsi, a pretvodi ih Mario Petreković kao glavna bakica u spotu.

– Ne znamo jesu li oni pristali raditi s nama zbog naše stravične ljepote, talenta ili zbog smisla za humor i biznis – pohvalio se Dooks. Volkswagen im je omogućio prijevoz gospođa iz umirovljeničkog doma Remete do Studija smijeha, a također je i njihova nova BUBA jedna od atrakcija u spotu jer se u njoj bakice odvoze sa cijelonoćnog partijanja. Bakice su se toliko dobro zabavljale da im nije teško palo višesatno snimanje, a na setu su se ponašale kao prave profesionalke, slikale se s nama, ručale, šalile i toliko smijale Mariju Petrekoviću da smo neke od scena morali ponavljati više puta – kaže Baby Dooks.

Jedinu žensku članicu banda, Janu odjenuo je Ivica Skoko. Redatelj spota je Vanja Vascarac, vizažistice koje su radile na spotu su Ivana Bilandžija Billy i Bianka Žugelj, a za kostimografiju je bila zadužena Tina Pavlović. Plesnu koreografiju je radila Vesna Grandeš, a za firzure se pobrinula Katica Topćić.

powered by: www.flash-oglasnik.com

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20