U ZAGREBU ODRŽANA EKSKLUZIVNA PRETPREMIJERA NOVE SEZONE HBO SERIJE „PRAVI DETEKTIV: ZEMLJA TMINE

0

U Zagrebu je sinoć održana ekskluzivna pretpremijera nove sezone HBO Original serije „Pravi detektiv: Zemlja tmine“ (True Detective: Night Country)koja će na HBO Max streaming platformi imati premijeru 15. siječnja. Prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20:00 h.

Premijera prve epizode nove sezone ove antologijske serije okupila je brojne predstavnike medija, poznate osobe, glumce i influencere, među kojima su bili Maja Ciglenečki, Maro Martinović, Sonja Švajhler, Hrvoje Marjanović i mnogi drugi.

HBO Max – Josip Novosel aka Dragi Vođa
Foto: Robert Gašpert

Novo poglavlje kriminalističke dramske serije koja je osvojila nagradu Emmy prati Elizabeth Danvers (Jodie Foster, dobitnica Oscara i nominirana za Emmy) i Evangeline Navarro (Kali Reis), bivše partnerice koje moraju prijeći preko svojih nesuglasica da riješe misteriozan zločin. U izmišljenom gradu Ennisu, u Aljaski, počinju višemjesečne zimske noći, a osam znanstvenika koji vode arktičku istraživačku postaju “Tsalal” netragom nestaje. Kako bi riješile složen i zagonetan slučaj, Danvers, oštra i beskompromisna načelnica policije grada Ennisa, i Navarro, bivša pripadnica marinaca koja je sada dio aljaške policije, moraju se suočiti s tamom koju nose u sebi i kopati po uznemirujućoj istini koja je zakopana pod vječnim ledom.

Novu sezonu čini šest epizoda, a u glavnim ulogama su Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc i John Hawkes. U gostujućim ulogama pojavljuju se Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson i Joel D. Montgrand.

Redateljica, scenaristica i izvršna producentica je Issa López. Među izvršnim producentima još su i Jodie Foster, Mari Jo Winkler, Barry Jenkins, Adele Romanski i Mark Ceryak za PASTEL, Chris Mundy, Alan Page Arriaga, Steve Golin, Richard Brown, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga i Nic Pizzolatto. Producenti su Princess Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford i Sam Breckman.

Prve tri sezone ove nagrađivane HBO serije dostupne su na HBO Max streaming platformi.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20