Zagreb VINOcom: 16. izdanje održat će se u Hotelu Esplanade Zagreb od 30. studenog do 3. prosinca 2023. godine!

0

Jedan od najvećih vinskih festivala u regiji već godinama se u potpunosti posvećuje kulturi stola, vinu i hrani, ključnim sastavnicama gospodarstva i turističke ponude Hrvatske. Prema tome, rezervirajte kraj studenog i početak prosinca za nove vinske priče!

Ivan Dropuljić, direktor festivala Zagreb VINOcom, ovih je dana objavio datume šesnaestog po redu festivala Zagreb VINOcom. Za sve one koji su do sada propustili ovaj praznik hedonizma, treba naglasiti da se tijekom trajanja konstantno vrši prezentacija i degustacija vina, usklađivanje različitih vinskih sorti s raznovrsnim jelima te moderno koncipirane edukacije o enologiji i gastronomiji za sve ljubitelje te oblasti.

Manifestacija privlači brojne izlagače, proizvođače i trgovce vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkiša i drugih proizvoda iz Europske unije i susjednih zemalja, kao i iz drugih dijelova svijeta putem uvoznika.

Kao i ranijih godina, očekuje se veliki odaziv svih zaljubljenika u vrhunska vina i kulinarske delicije. Detalji o programu ovogodišnjeg Zagreb VINOcoma bit će objavljivani kako se datum manifestacije bude približavao, vidimo se u Esplanadi!

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20