Terme Laško – Savršene toplice za djecu

0

Otkrili smo savršene toplice za djecu – ovdje je sve kao stvoreno za obiteljsko opuštanje

Ogromna staklena kupola jedinstvena u ovom dijelu Europe, termalni vodeni svijet, wellness tretmani za najmlađe, animacija, igraonice, posebno osmišljeni VR programi, slana soba, ekološka igrališta u obliku tvrđave, aktivnosti na otvorenom – Terme Laško ostvaruje želje i malih i velikih!

Laško, 4. travnja 2023. – Putovanje s djecom može biti izazovno, pogotovo kada je riječ o dužim relacijama. Zato su Terme Laško sjajna opcija – u potpunosti su prilagođene djeci i obiteljskom odmoru i udaljene su svega sat vremena od Zagreba bez vinjete. Vožnja će proći za tren, a svi članovi obitelji biti veseli i spremi za avanture i zabavu koje ih očekuju. Roditelji još nisu stigli sve izvaditi iz automobila, a djeca su već na pola puta do bazena. Ništa neobično, jer je vodeni svijet ovdje toliko izuzetan i poseban, vaši će mališani uživati kao nikada prije!

Impresivna staklena kupola za vodene atrakcije

Terme Laško
PR foto

Thermana Park Laško jedan je od najmodernijih termalnih centara u Sloveniji i oduševit će cijelu obitelj. Termalna voda je fantastična za zdravlje, a bazeni za djecu svih uzrasta, od vodenog igrališta za najmlađe, preko tobogana i brze rijeke pa sve do bazena s valovima, nude neograničenu zabavu. Tri whirlpoola iznad bazena i miran Kneipp kutak kao stvoreni su za roditeljski predah. Apsolutni high light je staklena kupola ispod koje se nalaze bazeni. Pod čarobnom kupolom možete se sunčati ili ostvariti svojim mališanima želju iz snova – nezaboravni doživljaj noćnog kupanja pod zvjezdanim nebom petkom do 22 sata!

Za uzbudljive dječje trenutke

Upoznajte Vodomčeka i Vodomčicu! Simpatične maskote termi nastale su prema liku vodomara, jedne od najživopisnijih ptica koja se gnijezdi samo u najčišćim područjima kao što je ono uz rijeku Savinju gdje se nalaze i ove fantastične toplice za djecu. Uz igraonice, zabavnu animaciju i razne pustolovine zabava je zajamčena i nema dosade!

Mislilo se i na nešto starije koje će zasigurno zainteresirati VR Experience Room u kojoj mogu upoznati živopisni srednji vijek, vrijeme moćnih grofova Celjskih i priču o tragičnoj ljubavi Friderika i Veronike. Koncept “Promijeni tijek povijesti” višestruko je nagrađivan i predstavlja jedan od najinovativnijih turističkih proizvoda koji korisniku daje moć utjecaja na tijek povijesti.

Dragocjeni trenutci opuštanja

I djeci je potreban odmor i opuštanje od svakodnevnih obaveza. Princeza manikura, njega lica, iznimno popularna masaža čokoladom – samo su neki od tretmana za djecu od 5 do 13 godina koji će ih oboriti s nogu! A kako je vrijeme proljetih alergija dobro će doći i boravak u slanoj sobi koja, između ostalog, pomaže kod dišnih poteškoća i problema s kožom, uz još niz zdravstvenih prednosti.

Dok djeca uživaju, vrijeme je da se opuste i roditelji. To neće biti teško jer se filozofija u Wellness Spa Centru Thermana Park temelji na sjajnim programima relaksacije. Sedam sauna, mali bazen za hlađenje, bazen s grijanom termalnom vodom i mlaznicama za masažu, brojni wellness tretmani i masaže s medom i pivom, ayurvedski wellness tretmani koje provode terapeuti iz Indije – samo treba odabrati i uživati.

Terme Laško
PR foto

Smještaj po mjeri obitelji

Od prostranih obiteljskih soba, preko interne povezanosti s termalnim centrom pa sve do vrhunske kulinarske ponude – moderan obiteljski hotel Hotel Thermana Park Laško **** Superior  nudi odličan smještaj prilagođen obiteljima. U blizini su brojne pješačke staze i prirodne i kulturne atrakcije koje pozivaju na istraživanje. Djeci će se posebno svidjeti ekološka igrališta u obliku tvrđave koja se nalaze na kraju Lječilišnog parka.

Terme Laško
PR foto

Jedno je sigurno, roditelji više nemaju dvojbi oko idućeg obiteljskog odmora, a s njima se slažu i najmlađi: Vraćamo se u Laško!

Više informacija pronađite na Facebook i Instagram profilu.

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20