Počeo je izbor za Miss Universe!

0

Krenula borba za krunu vrijednu preko 5 milijuna dolara, pogledajte neke od ljepotica koje se bore za prestižnu titulu 

 14.siječnja na svjetskom izboru Miss Universe koji se održava u New Orleansu najljepše žene na svijetu već se nekoliko dana pripremaju za veliko finale.

“Ljepotice iz svih krajeva svijeta jedna ljepša od druge, sve redom obrazovane i pametne mlade žene koje u svojim državama imaju jak utjecaj na društvo radeći na brojnim važnim projektima sa mogućnostima pozitivnih promjena još su jednom dokazale zašto su baš one ambasadorice svojih zemalja na ovom prestižnom natjecanju. Hrvatsku ove godine predstavlja  Arijana Podgajski za koju možete glasovati putem mobilne aplikacije Miss Universe i tako joj dati potporu za ulazak u polufinale jer će djevojka s najviše glasova publike osigurati svoje mjesto u polufinalu na glamuroznoj pozornici”, govori nam Ivana Delač , direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.

Naša misica je osim nacionalnog kostima ,koji je kreirala Mina Petra u suradnji s akademskom slikaricom Antoniom Maričević, odnosno haljine kojom Arijana promovira kontinentalnu, zelenu Hrvatsku i ljepotu Hrvatskog zagorja, u New Orleans ponijela dnevne i svečane haljine Bariba, cipele Baldinini i Pletix kupaće kostime, Aura i Dr.Vivian estetics te Schwarzkopf kozmetiku kako bi zablistala među 85 ljepotica.

Već pri samom dolasku Arijanu je odradila registraciju što uključuje dobivanje službene lente, fitting odnosno isprobavanje odjeće za finale; koktel haljine za stage, odabir kupaćeg kostima i cipela.

”Prvi dani u Americi ispunjeni su snimanjima intervjua i razglednica, djevojke očekuju i  brojni photoshootinzi, a što se izbor bude približavao imati će i zahtjevne koreografske probe, show nacionalnih kostima te preliminarno natjecanje. Preliminarno natjecanje je ujedno i najvažniji dio izbora za Miss Universe jer je to ulaznica za polufinale odnosno TOP 20. Ovo prednatjecanje uključuje desetominutni razgovor sa članovima žirija na kojem se sa svakom od djevojaka razgovara o aktualnim svjetskim temama i tijekom kojeg se vidi koliko su ove mlade i pametne žene upućene u svjetsku problematiku. Ovdje nije zanemariva činjenica utjecaja pojedinih kandidatkinja na probleme kojima su okupirane u zemljama iz kojih dolaze i koliko zapravo imaju utjecaja na promjene u društvu. Osim samog intervjua prednatjecanje podrazumijeva i predstavljanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama”, objašnjava Ivana Delač.

Posebno mjesto u Arijaninom koferu zauzima glamurozna Sherri Hill večernja haljina u kojoj će se naša Arijana predstaviti žiriju na preliminarnom natjecanju i uz koju će nositi narukvicu Zlatarne Dodić, naše poznate draguljarnice koje je zadužena i za izradu krune Miss Universe Hrvatske .

A kakva je kruna ona koju će dobiti pobjednica najvažnijeg natjecanja ljepote? Znamo da je vrijedna 5 i pol milijuna dolara, od bijelog je zlata i  optočena dijamantima i safirima. Kruna nosi snažnu poruku i jedna je od najljepših i najvrijednijih na svijetu.

https://www.instagram.com/reel/CmWz6-1Jckn/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Našoj Arijani želimo da se kući vrati upravo s njom! Konkurencija je žestoka, na izboru se natječe 86 zemalja.

Arijana Podgajski
Foto: PR MUO
Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20