Nova Max Original akcijsko-avanturistička špijunska serija „GARCÍA!“ (GARCÍA!) na HBO MAX

0

Nova Max Original akcijsko-avanturistička špijunska serija „GARCÍA!“ (GARCÍA!) od danas je dostupna na HBO Max streaming platformi, a u ponudi su trenutno prve dvije epizode.

Temeljena na istoimenom grafičkom romanu Santiaga Garcíe i Luisa Bustosa, u Astiberri Ediciones izdanju, serija GARCIA! prati Antoniju (Veki Velilla), mladu reporterku koja se brzo upleće u razrađenu političku zavjeru nakon što slučajno odledi kriogeno zamrznutog tajnog agenta iz 1960-ih. Nakon što se našao gurnut u rascjepkani moderni svijet, Garcia (Francisco Ortiz), bivši pijun u režimu fašističkog diktatora Francisca Franca, mora se osloniti na Antonijinu pomoć kako bi se uklopio – i odlučiti gdje je njegova lojalnost usred zavjere rušenja španjolske vlade. Uzbudljiva i brza, serija GARCIA! obuhvaća šest desetljeća burne španjolske političke povijesti, besprijekorno spajajući satiru i neizvjesnost, žanrovski raznolike avanture epskih razmjera.

Uz Francisca Ortiza i Veki Velillu, u seriji glume Emilio Gutiérrez Caba, Francisco Reyes, Nico Romero, Helio Pedregal, Mario Pardo, Miki Molina, Marina Gatell, Pepe Ocio i Silvia Abascal. Tvorci i scenaristi su Sara Antuña, Carlos de Pando i Eugenio Mira, koji je ujedno i režirao svih šest epizoda. Produkciju potpisuju García La Serie SL i Zeta Studios za HBO Max u Španjolskoj. Miguel Salvat, Steve Matthews i Antony Root su izvršni producenti. 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20