HNK – Nova kazališna sezona i nove kategorije pretplata, iznenađenja i pogodnosti

0

Upis pretplate za novu kazališnu sezonu

Nove kategorije pretplata, iznenađenja i pogodnosti

Počinje nova kazališna sezona te s njom i upis pretplate koji će biti moguće ostvariti od 1. pa sve do 30. rujna na blagajni Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu te putem web stranice www.hnk.hr.
Osigurajte svoje mjesto i gledajte dramske, operne i baletne predstave po najpovoljnijim cijenama a prvih sto prodanih pretplata na blagajni kazališta očekuje i dar iznenađenja. Sve rezervacije se čuvaju do 15.rujna te se nakon tog datuma sva preostala pretplatnička mjesta stavljaju u slobodnu prodaju. Cjenik te popis pretplata objavljen je na webu kazališta.

Publiku očekuju i dvije potpuno nove kategorije pretplate. Po prvi put uvodimo pretplatu K-HNK kojom će publika moći vidjeti recentnu produkciju hrvatskoga glumišta kroz koprodukcije i razmjenu predstava s ostalim nacionalnim kazalištima u Republici Hrvatskoj.

U novoj sezoni stavljamo naglasak i na obiteljske odlaske u kazalište, stoga je zagrebački HNK uveo posebnu pretplatu – Kazalište za obitelj. Pretplata Kazalište za obitelj osmišljena je kako bi se djeci i mladima približila umjetnost u cjelini te potaknulo roditelje da s djecom pogledaju neke od atraktivnih naslova prilagođenih za njihovu dob.

Ponovno nudimo i Europsku pretplatu, nakon stanke zbog pandemije, koju će zagrebački HNK provoditi sa SNG Mariborom kako bi hrvatska i slovenska publika imala prilike vidjeti najnovije produkcije naših kazališta.
Svi pretplatnici sezone 2022./2023. ostvaruju i pravo prvenstva pri kupnji ulaznice za popularni balet Orašar (jedna pretplata jedna ulaznica).
Tijekom rujna Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu priprema još iznenađenja i pogodnosti za sve nove pretplatnike.

Blagajna za upis pretplate
Radnim danom od 10 do 13 sati i od 16 do 19 sati
Subotom od 10 do 13 sati
KONTAKT

Informacije o pretplati mogu se dobiti na sljedećim brojevima telefona:

01 4888 412
01 4888 414
01 4888 419

Ili na e-mail: pretplata@hnk.hr

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20