PREMIJERA NOVE HUMORISTIČNE SERIJE „REPERICE“ (eng. RAP SH!T)

0

Nova Max Original humoristična serija „Reperice“ (RAP SH!T), od izvršne producentice Isse Rae, nominirane za nagrade Emmy i Zlatni globus, imat će premijeru 22. srpnja na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu stižu prve dvije epizode.

Serija „Reperice“ prati dvije otuđene srednjoškolske prijateljice, Shawnu (Aida Osman) i Miu (KaMillion), koje se ponovno ujedinjuju i osnivaju rap dvojac. Uz menadžericu muljatoricu, pokušavaju uspjeti u glazbenoj industriji u Miamiju.

Osim Aide Osman i KaMillion, u seriji glume Jonica Booth, Devon Terrell i RJ Cyler. Izvršnu produkciju potpisuju Issa Rae i Syreeta Singleton koja je ujedno i showrunner uz Montrela McKaya, Jonathana Berryja, Davea Beckyja i Deniese Davis. Issa Rae potpisuje scenarij prve i posljednje epizode, koju supotpisuje sa Syreetom Singleton. Izvršni koproducenti su reperice Yung Miami i JT koje čine dvojac City Girls, zatim Kevin “Coach K” Lee, Pierre “P” Thomas i Sara Rastogi. Raeina tvrtka za audiosadržaj Raedio nadzire glazbu za seriju.

 

O HBO Maxu

HBO Max™ je direct-to-consumer streaming platforma tvrtke Warner Bros. Discovery, koja nudi zabavu vrhunske kvalitete. HBO Max nudi širok izbor serija, filmova i specijala za gledatelje svih uzrasta, od kultnih produkcija HBO, Warner Bros., DC, Max Originals, uz blockbuster filmove i popularne sadržaje za djecu i cijelu obitelj. Streaming platforma je prvobitno lansirana u SAD-u u svibnju 2020. godine, a 2021. godine je predstavljena jeftinija opcija pretplate s reklamama. HBO Max je započeo globalno proširenje prošlog ljeta, lansiranjem na tržištima u Latinskoj Americi i Karibima, nakon čega je uslijedio ulazak na europsko tržište s lansiranjem usluge u Nordijskim zemljama i Španjolskoj. HBO Max je trenutno dostupan na 61 teritoriju.

O tvrtki Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna tvrtka iz područja medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svjetski portfelj sadržaja i brendova na području televizije, filma i streaminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros. Discovery inspirira, informira i zabavlja publiku širom svijeta kroz svoje kultne brendove, među kojima su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posjetite www.wbd.com

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20