Dienne – tajanstveni singl “Nemir” koji prati mističan video spot

0

Dienne pripremila posebno umjetničko djelo – tajanstveni singl “Nemir” koji prati magičan koncept

Dienne u mističnom video spotu otkrila svoj tajni hobi ● Novi singl ‘Nemir’ baca svjetlo na unutarnju transformaciju kroz koju svi prolazimo u određenim periodima života ● Zadarska kantautorica s novim singlom “Nemir” najavljuje izlazak albuma prvijenca

Singl “Nemir” pronađite na svim streaming servisima – *Linkfire*

Dienne, talentirana zadarska kantautorica u proljeće 2022. godine uplovila je s najnovijim singlom “Nemir” s kojim nas uvodi u novi period svog glazbenog stvaralaštva te najavljuje nadolazeći album prvijenac, čiji detalji tek trebaju biti otkriveni.

“Novi singl ‘Nemir’ baca svjetlo na unutarnju transformaciju kroz koju svi prolazimo u određenim periodima života. Otpuštanje prošlosti i vedar pogled u budućnost zajedno sa svim znanjem koje smo stekli kroz prošlost” ovim riječima Dienne pojašnjava glavnu poruku pjesme “Nemir” za koju ističe kako je po njoj posebnija i mističnija od ostalih.

Video spot zaista možemo okarakterizirati posebnim umjetničkim djelom optočenim magičnom i mističnom vibrom prvenstveno zbog korištenja tarot karti i gatanja kojima se ova svestrana glazbenica bavi u svoje slobodno vrijeme.

“Kroz život sam uvijek najviše voljela glazbu jer smatram da je i ona neka vrsta magije iz razloga što iznimno utječe na psihu i emocije ljudi. Moja promjena i put kroz život u spotu je naznačen kroz tarot karte i svaka scena ima svoje značenje. Kad sam u tami predajem se svemu, kroz tamu nalazim svjetlo (svijeće) i na kraju sunce koje me iznutra obasjava te nalazim svoj unutarnji mir” pojašnjava Dienne značenje samog spota.

Dienne je za ovu priliku surađivala s dugogodišnjim producentom Šimom Alavanjom s kojim je zajedno stvarala pjesmu. Fotografkinja Andrea Mulder, kao redateljica i kreativna direktorica osmislila je i režirala video spot koji je perfektno upotpunila svojom kreativnom vizijom. Multitalentirani Blaž Grgić zaslužan je za snimateljsku ulogu i savršene kadrove spota, Ana Alagušić stoji iza besprijekornog stylinga, za vrhunski make-up bila je zadužena Helena Novosel, a za divne cvjetne aranžmane Eva Maria.

“Nikad bolje i zanimljivije snimanje nisam do sada doživjela. Sve je teklo skoro savršeno i napravio se jedan predivan muzički spot koji u potpunosti vizualno opisuje pjesmu. Napokon mogu reći da se jedna glazbena cjelina zaokružila u najbolji mogući ishod. Nikako ne bih uspjela složiti tako bogatu priču bez njih i njihove podrške, njihova vizija me jako obogatila kao osobu, a naš zajednički rad je doveo do jednog posebnog umjetničkog djela!” zaključuje Dienne.

Singl “Nemir” slušajte od petka, 22. travnja, na svom omiljenom streaming servisu. Za više informacija Dienne pratite putem Facebooka i Instagrama.

 

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20