Traže se osobe koje će testirati sadržaje luksuzne vile na Korčuli

0

U HRVATSKOJ OSVANUO ATRAKTIVAN OGLAS ZA POSAO:

Traže se osobe koje će testirati sadržaje luksuzne vile na Korčuli

Budući zaposlenici imat će osiguran besplatan smještaj u vili Gabrieli koja se za goste u predsezoni naplaćuje 700 € po danu, točnije 4900 € za navedeni period rada, a od njih se očekuje da naprave kratak video dnevnik svaki dan.

Zagreb, 15. ožujka 2022. – Na PickJobs platformi za zapošljavanje objavljen je oglas koji je u trenu svima privukao pažnju. Tvrtka Villa Gabriela d.o.o zapošljava 2 osobe koje će testirati sadržaje u vili radi pripreme za nadolazeću ljetnu sezonu.

Villa Gabriela

„Naša vila ima pregršt sadržaja koji su na raspolaganju gostima za vrijeme njihovog boravka, stoga smo raspisali navedeni oglas kako bismo bili potpuno spremni za novu sezonu.“ – kažu vlasnici vile.
Iz PickJobs-a kažu kako na platformi ima puno atraktivnih i pomalo neobičnih oglasa, a vjerojatno je razlog tomu šarolika baza korisnika.

Posao bi se obavljao u trajanju od sedam dana, a sadržaji koje treba testirati su sljedeći: kajaci, bicikli, romobili, stolni tenis, stolni nogomet, teretana, biljar, PS4, trampolin, mreža uz more, ljuljačke, ležaljke. Osim navedenih sadržaja, posao uključuje i provjeru čistoće vile, testiranje kompletne funkcionalnost kuhinje (testiranje svih aparata), soba (madraci, klime, ormari), kupaonica, dnevnog boravka, vešeraja te vrta. Također, pregledava se urednost plaže, ocjenjuje domaćin (osoba koja dočekuje goste) te recenzira vila Gabriela.

Villa Gabriela

Idealni kandidati za ovu poziciju: u dobroj formi, sportskog duha, komunikativni, koji su se susreli sa snimanjem video zapisa.

Prijave: https://pick.jobs/link/testersadrzaja , uz prijavu kandidati moraju dodati kratki video zapis kako će rasporediti sadržaje, točnije organizacija po danima.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20