PREMIJERA DOKUMENTARNOG FILMA „I TEK TAKO… DOKUMENTARAC“ (eng. AND JUST LIKE THAT… THE DOCUMENTARY)

0

OD DANAS NA HBO GO-u

 Zagreb, 7. veljače 2022.

Dokumentarni Max Original film „I tek tako… Dokumentarac“ (And Just Like That… The Documentary), od danas je dostupan na HBO GO-u.

Kasnih 90-ih, serija “Seks i grad” osvojila je televiziju svojom iskrenom i urnebesnom perspektivom o ljubavi, odnosima i seksu, te stekla horde odanih obožavatelja. Više od 20 godina kasnije, ovaj ekskluzivni i impresivni dokumentarac nudi jedinstven pogled iza kulisa snimanja novog poglavlja, “I tek tako…” s novim i povratničkim članovima glumačke ekipe, uključujući Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis, kao i scenariste, kostimografe, producente i ostatak ekipe – od kojih mnogi ponovno preuzimaju svoje prijašnje pozicije slaveći povratak Carrie, Charlotte i Mirande koje nastavljaju održavati prijateljstvo i kročiti životom u New Yorku.

Film sadrži intervjue sa Sarom Jessicom Parker, Cynthijom Nixon, Kristin Davis, Sarom Ramírez, Mariem Cantoneom, Davidom Eigenbergom, Evanom Handlerom, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Saritom Choudhury i Michaelom Patrickom Kingom, kao i s kostimografima Molly Rogers i Dannyjem Santiagom.

Režiju filma potpisuje Fabien Constant, a izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Alison Benson, Lydia Tenaglia i Chris Collins.

Uz novi dokumentarac, svih 10 epizoda serije „I tek tako…“, sve sezone serije „Seks i grad“, kao i oba „Seks i grad“ filma, dostupno je na HBO GO-u.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20