DONOVAN PAVLEKOVIĆ – NOT JUST A LABEL

0

 

Not just a label (NJAL) je vodeća svjetska dizajnerska platforma koja prezentira i njeguje današnje mlade nade u svijetu suvremene mode. Platforma je nastala 2008. godine s ciljem unošenja novog života u modni sustav. NJAL do danas reprezentira više od 45 tisuća dizajnera te radi na uzdizanju njihovog brenda i prepoznatljivosti diljem svijeta.

 

Upravo na ovoj platformi svoje mjesto je pronašao i naš hrvatski modni dizajner Donovan Pavleković. Svjetski eksperti zaduženi su za izbor najboljih radova te kategorizaciju kolekcija u tri ranga – White sheep, Grey sheep i Black sheep. Svakog tjedna stručni tim izabire nove članove ove kategorije i to samo prema kvaliteti modnih kolekcija i fotografija bez obzira na geografsko područje, obrazovanje i stadij karijere. Sa samo dvije modne i jednom art kolekcijom, student Tekstilno-tehnološkog fakulteta se uvrstio u najviši rang ove platforme pod nazivom BLACK SHEEP i njegov rad vidljiv je na ovotjednom NJAL Black sheep portalu.

Donovan se predstavio s dvije fakultetske kolekcije pod mentorstvom izv. prof. art. dr. sc. Jasminke Končić i Duje Kodžomana, mag. ing. des. Text pod nazivom Beautiful crime i Children gone te s jednom samostalnom art kolekcijom Tester Lorence. Njegov daljnji rad nastavit će se na ovoj svjetskoj platformi koja otvara vrata brojnim kolaboracijama i suradnjama s inozemnim fotografima, stilistima i art direktorima.

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20