UGP i Bujas novčano kažnjeni zbog prosvjeda, a Alemka Markotić i Crkva NE. Zakoni ne vrijede za političare, Crkvu i Stožer već samo za Stoku sitnog zuba!

0
Nedavno je Alemka Markotić opet izjavila kako su svi oni koji krše epidemiološke mjere zapravo BIOTERORISTI. Samo par dana nakon svoje izjave, Alemka Markotić je po tko zna koji put prekršila te iste epidemiološke mjera i održala govor ispred Katedrale pred mnogobrojnim vjernicima i tako sama postala BIOTERORIST. Niti ju je policija privela, niti ju je sud kaznio jer očito je da su članovi Stožera i pripadnici Crkve država u državi i da za njih zakoni ne vrijede. 
Za razliku od Crkve i Alemke, UGP je kažnjen zbog organiziranja prosvjeda poduzetnika na Trgu bana Jelačića s 20000 kn, a njezin predsjednik Hrvoje Bujas s 10000 kn. Nadam se da će biti pametniji na sljedećem prosvjedu i da će pozvati sve poduzetnike i građane ove zemlje da skinu maske i da se odbiju pokoravati besmislenim epidemiološkim mjerama HDZ Stožera. Ova Korona PLANdemija će prestati onog trena kad odbijemo sudjelovati u njoj, a to možemo jedino građanskim neposluhom.
Prenosimo izjavu Hrvoja Bujasa sa Facebook stranice Udruge Glas Poduzetnika.
HRVOJE BUJAS
Stigle kazne UGP-u!
20 000 kn za Udrugu Glas Poduzetnika
10 000 kn za mene kao Predsjednika UGP-a
Nevjerovatna je brzina i efikasnost nase inače trome i neefikasne birokracije, koja na slucaju UGP-a pokazuje “zube”, no zanimljivo, tolerira nastup gdje. Markotic ispred isto tako daleko više od dozvoljenih 25 osoba, ili pak korona party u bolnici ili pak vise od 25 ljudi na sprovodu itd. itd.
Naravno da gdja. Markotić neće dobiti nikakvu kaznu, dapače!
Dvostruka mjerila i standardi su modus operandi u ovom društvu, i protiv toga se UGP jasno i nedvosmisleno bori od prvog dana, i nećemo stati.
Hvala svima koji su prisustvovali nasoj akciji na Trgu Bana J. Jelacica u proslu srijedu, osobno cak i nisam bio zbog korone, no osjecam se kao da jesam 💪
Želiš se učlaniti u UGP, i mijenjati stvari, klikni ovdje ➡️ https://www.glaspoduzetnika.hr/uclani-se-a329
Želiš donirati #UGPu, s obzirom da nemamo clanarinu, i pomoci nam u nasoj borbi za Hrvatsku 2.0, klikni ovdje ➡️ https://www.glaspoduzetnika.hr/doniraj-a328
Sheraj, lajkaj, komentiraj, neka se i tvoj GLAS cuje!
Vaš Hrvoje,
Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa