PRVA LIMITIRANA STREETWEAR KOLEKCIJA ZAGREBAČKOG KLUPSKOG BRENDA RNB CONFUSION JE U PRODAJI!

0
U pandemijskoj party pauzi, željni da svoju vjernu mnogobrojnu publiku i dalje uveseljavaju, zagrebački legendarni klupski brend RNB Confusion izbacuje svoju prvu limitiranu streetwear modnu kolekciju simbolično nazvanu “ON TOUR”. Super limitirana kolekcija “RNB Confusion On Tour” ujedno je i 
hommage svim klubovima i pop lokacijama na kojima je RNB Confusion od svojih samih početaka 2003 godine organizirao partyije. Važna je i poruka iza samog naslova kolekcije, a to je da su klubovi i partyiji najviše stradali zbog posljedice corone, kojima je rad i djelovanje praktički zabranjen od mjeseca Rujna 2020 godine.
Skoro 6 mjeseci nije održan niti jedan RNB Confusion party, a upravo će brendovi poput RNB Confusion-a biti ključ socijalizacije i obnavljanja psiho stanja mladih.
Za one prave ljubitelje brenda u ponudi je klasični t-shirt i hoodie sa logotipom RNB Confusion-a, dok za sve one fanove koji jedva čekaju prvi RNB Confusion party u 2021 tu je “On Tour” limitirana kolekcija sa svim klubovima i lokacijama gdje su održani RNB Confusion partyiji. Tako je na “On tour” t-shirt s prednje strane velika print fotka sa nezaboravnog partyija u klubu Opera. 
STREETWEAR KOLEKCIJA RNB CONFUSION
Za prvi iskorak RNB Confusion-a na modnu scenu angažirani su fotografi, modeli, dj-i, izvođači i dizajneri koji su najviše pogođeni pandemijom te kojima je rad još uvijek zabranjen. Prvu limitiranu kolekciju gdje je svaki odjevni komad robe limitiran na 50 komada dizajnirao je zagrebački producent, dj i dizajner Viktor Šimunić. Iza objektiva foto shootinga našla se je Dora Šarić koja je ujedno bila i jedan od modela fotkanja. Modeli koji su prvi isprobali RNB Confusion “On Tour” kolekciju su Dora Šarić, hip-hop izvođač Zembo Latifa, DJ Indy, Viktor Šimunić i Lara Tomorad-Rudec.
STREETWEAR KOLEKCIJA RNB CONFUSION
Cijeli projekt ne bi bio  izvediv bez ekipe iz OMG shop-a koji stoje iza proizvodnje te su nova platforma za prodaju različitog merchandisa.
Cijena hoodie-a je 349kn, dok je t-shirt 195kn koji se mogu kupiti online na: rnbconfusion.com
Svojom kupnjom podržavate klupsku kulturu koja se je zbog pandemije prva zatvorila, i zadnja će se otvoriti, a biti će jedan od važnijih faktora mentalnog obnavljanja i zdravlja mladih. 
Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20