Bajkovita zimska vjenčanja

0

Brojna su vjenčanja prošle godine morala biti odgođena i zato se nadamo da će sezona vjenčanja koja je pred nama omogućiti svim mladencima da održe iščekivana vjenčanja onako kako su i zamislili. Iako većina parova želi proljetno ili ljetno vjenčanje, zimski wedding editorijal Fidelio Tailored Clothing tima, mogao bi vas navesti da promijenite mišljenje i svoju ljubavnu priču pretvorite u pravu romantičnu zimsku bajku.

Foto: La Vie Studio

Stari mlin, maleno jezero opasano šumom i pahulje koje ne prestaju padati bili su prava atmosfera za priču o jednom romantičnom i nježnom vjenčanju. Fidelio tamno zeleni sako s kontrastnom bordo vunenom kravatom, u kombinaciji s hlačama boje slonovače, skladno se uklopio s dugom Biba vjenčanicom od čipke boje crvenog vina te smaragdno zelenom bundom i rukavicama iste boje. Poluspuštena valovita kosa i make up s naglašenim usnama dodatno su zaokružili ovaj stil, a netipičan, drugačiji vjenčani outfit u ovim zimskim, kontrastnim bojama pokazao se kao pravi odabir za ovu šumsku lokaciju.

Foto: La Vie Studio
Odijela: Fidelio Tailored Clothing

Vjenčani outfit inspiriran Sankt Peterburgom i raskošnim ruskim vjenčanjima savršeno se uklopio u dvorac Stara Sušica. Ovaj povijesni dragulj Gorskog kotara u netaknutoj stoljetnoj šumi idealna je scenografija za glamurozno zimsko vjenčanje. Fidelio crne smoking hlače i baršunasti sako tamne ljubičaste boje s crnim reverima vjerno su predstavili luksuz i eleganciju dvorca, nadopunjujući se savršeno s nježno rozom Biba vjenčanicom ukrašenom perlama te bijelim krznom, šubarom i vintage rukavicama.

Foto: La Vie Studio

Foto: La Vie Studio

Foto: La Vie Studio
Odijela: Fidelio Tailored Clothing

Iako je snimanje ovog editorijala obilježeno snježnim pahuljama, s fotografija za koje je zaslužan La Vie Studio zrači isključivo toplina i ljubav, pa neka vam ove bajkovite fotografije budu inspiracija za savršeno zimsko vjenčanje i jedan potpuno drugačiji stil.

Fotografije: La Vie Studio
Odijela: Fidelio Tailored Clothing
Haljine: Biba vjenčanice
Frizura: Karla Benić 4look bio eco; Gentlemen’s Shop
Make up: Gea Glažar 4look bio eco