UGP OSTVARIO PARTNERSTVO S TVRTKOM TELEMACH HRVATSKA

0

Suradnja kojom se želi postići promjena na poduzetničkoj sceni

Udruga Glas poduzetnika i Telemach Hrvatska, jedna od najvećih telekomunikacijskih kompanija u Hrvatskoj ostvarile su partnerstvo. Ističemo da je Telemach Hrvatska tvrtka za koju smo prepoznali da dijeli našu želju za promjenama i boljim mogućnostima za poduzetnike. Kroz novu suradnju članovima Udruge ponudit će se mnoge pogodnosti i specijalne ponude.

Navodimo kako UGP već pola godine radi na ostvarivanju partnerstva s različitim organizacijama i s tvrtkama u Hrvatskoj. Cilj je kroz partnerstva i suradnje ostvariti pogodnosti i ponude za naše članove kako bi im maksimalno olakšali poslovanje. Upravo iz toga razloga, odlučili smo surađivati s Telemachom Hrvatska koji konstantno razvija svoju ponudu i poslovanje. Smatramo da je ova suradnja ključna za stvaranje što povoljnijeg ekosustava za poslovanje mikro, malih i srednjih poduzetnika. Drago nam je što je ovako velika tvrtka prepoznala nas kao pravi glas poduzetnika i obrtnika.

„UGP vidimo kao hrabru poduzetničku platformu koja svojim svakodnevnim aktivnostima olakšava poduzetničke izazove, a time ujedno potiče pozitivne promjene u realnom sektoru. Telemach Hrvatska, kao i UGP, prepoznaje kako su obrtnici, mikro, mali i srednji poduzetnici pokretači i važan stup hrvatskoga gospodarstva. UGP ovom suradnjom dobiva snažnog telekomunikacijskog partnera koji može pružiti podršku brojnim poduzetnicima. Pripremili smo niz pogodnosti u našoj atraktivnoj, transparentnoj i jednostavnoj ponudi koja omogućava neograničenu komunikaciju uz potpunu kontrolu troškova.“ – rekao je Dejan Džabirski, voditelj odjela poslovne prodaje, Telemach Hrvatska.

„UGP je udruga mikro, malih i srednjih poduzetnika i kao što smo vodeća snaga u Hrvatskoj koja predlaže i pokreće reforme u društvu, javnoj i lokalnoj upravi, tako smo vodeći i u brizi za naše članove te u digitalizaciji poslovanja. Suradnja s Telemachom Hrvatska koju objavljujemo danas prva je u nizu koje ćemo imati s vodećim dobavljačima roba i usluga za poduzetnike u Hrvatskoj, koje će omogućiti članicama UGP-a dobivanje komercijalnih uvjeta koje pojedinačno ne bi mogli dobiti i ostvarivanje značajnih ušteda u poslovanju. Ovom prilikom u ime udruge i svih članova želim zahvaliti Telemachu Hrvatska što je prepoznao priliku za suradnju i podršku koju su nam pružili.“ – rekao je Dražen Oreščanin, izvršni direktor udruge Glas poduzetnika.

Pozivamo sve naše članove da se već danas informiraju o posebnim ponudama koje mogu ostvariti na našoj web stranici.

***

Inicijativa GLAS PODUZETNIKA pokrenuta je kao samoorganizacija građana, mahom malih poduzetnika, a nakon objave prvog paketa gospodarskih mjera Vlade RH koje su pokretači ocijenili nedostatnima. Budući da je u manje od 15 dana okupio više od 100.000 poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i zaposlenika privatnog sektora te privukao veliku medijsku pozornost svojim beskompromisnim zahtjevima i istupima, GLAS PODUZETNIKA se pozicionirao kao relevantan čimbenik u javnim raspravama vezanim za određivanje novog gospodarskog smjera Hrvatske. Isto je potvrdila i Vlada RH koja je, unutar drugog paketa gospodarskih mjera, usvojila neke od prijedloga inicijative te time potvrdila njezin neosporan utjecaj. Na zahtjev članova inicijative, osnovana je Udruga GLAS PODUZETNIKA koja je od osnivanja prikupila više od 12.000 članova, a Udrugu podržava preko 200.000 građana Hrvatske.