Falkensteiner resort Punta Skala – Otkrijte idealan spoj hedonizma, mediteranskog šarma i suživota s prirodom 

0

Otkrijte idealan spoj hedonizma, mediteranskog šarma i suživota s prirodom

Falkensteiner resort Punta Skala skriveno je mjesto koji će vam ponuditi vrhunsku uslugu, sigurnost i netaknutu prirodu

Punta Skala, 11. kolovoza 2020. – Odlična lokacija, decentan i impresivan interijer, onaj neopisivi osjećaj mediteranske lakoće postojanja, hrana koja postaje senzacionalan doživljaj, vrhunska usluga, grandiozni spa, kilometarske plaže, posebna briga za sigurnost i zdravlje svakog gosta – pronašli ste skrivenu oazu za savršen odmor!

Resort Punta Skala jedinstven je po svojoj ponudi u Hrvatskoj. Ovdje se gosti mogu opustiti u elegantnom Hotelu & Spa Iadera s fantastičnim spa, najvećim u ovom dijelu Europe; za obitelji s djecom tu je Family Hotel Diadora gdje mališani uživaju u vodenom svijetu i animaciji, a Premium Apartmani Senia za prodaju i najam idealni su za one koji trebaju potpuni mir. Kristalno čisto more, vanjski bazeni s morskom vodom, ugodna mediteranska klima, prekrasna priroda, brojni sportski i gastronomski sadržaji upotpunit će doživljaj odmora.

Family Hotel Diadora
Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Najveći spa u Hrvatskoj

Elegantno, prostrano i ugodno okružje AcquaPura Spa na 6000 kvadratnih metara u Hotelu & Spa Iadera oduševit će vas s čak 17 prostorija za različite tretmane, tri privatna Spa suita i više relax prostorija, u kojima se poslužuju opuštajući čajevi te suho i svježe voće nakon tretmana. Tu su i vodeni svijet sa šest bazena, od kojih je jedan bazen s morskom vodom, sauna svijet s jedinstvenom panorama saunom smještenom ispod zemlje s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag, slanom saunom, BIO saunom, herbal finskom saunom te moderna interpretacija turskog hamama. 

Za ljubitelje aktivnog života

Želite li aktivan odmor, na pravom ste mjestu. Duge šetnice uz more, staze za trčanje, biciklističke staze, brojni morski sportovi i atrakcije… Falkensteiner Punta Skala sportski je i ekološki resort, jedinstven u Hrvatskoj. Stoga ne čudi što su brojni sportaši svjetskog glasa odabrali Punta Skalu za svoje profesionalne pripreme, ali i privatni odmor. Svake godine tradicionalno prvenstvo u triatlonu, Zadarhalf triatlon, koje se održava sedmu godinu zaredom, ovdje dovede brojne zaljubljenike u sport, i to ne samo profesionalce, već i njihove obitelji, što ovaj resort čini idealnom destinacijom za čitavu obitelj. Ljubitelje aktivnog života oduševit će i vanjski sportski centar sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku.

Family Hotel Diadora
Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Vrhunske delicije na tanjuru 

Mediteranska prehrana dokazano je najzdravija prehrana na svijetu. Riba, voće, povrće, najbolje maslinovo ulje na svijetu i, dakako, sve uvijek pripremljeno svježe i sezonski. Goste će u resortu dočekati prave gastro delicije na tanjuru, pripremljene upravo kako nalažu „zakoni“ najzdravije kuhinje svijeta, one mediteranske.

Otkrijte najljepše zalaske sunca

Slavni američki redatelj Alfred Hitchcock bio je u pravu kada je rekao da Zadar ima najljepši zalazak sunca na svijetu. Ne propustite prošetati ovim tri tisuće godina starim povijesnim gradom draguljem i vidjeti Pozdrav suncu, impresivno umjetničko djelo s tri stotine višeslojnih staklenih ploča, postavljenih u promjeru 22 metra u ravnini rive koje nakon ispraćaja suncu zasvijetle najljepšim bojama. Osjećaj je fantastičan.