Vlada je umjesto Imunološkom zavodu 3 milijuna eura dala Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji!

0

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je 4,5. uz tridesetak drugih šefova država i vlada, na međunarodnoj Donatorskoj konferenciji za globalni odgovor na COVID-19 koja je okupila pedesetak država i na kojoj je prvog dana prikupljeno 7,4 milijarde eura. Konferenciju je vodila predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen uz sudjelovanje predsjednika Europskog vijeća Charlesa Michela, glavnog tajnika UN-a Antonia Guterresa, glavnog direktora WHO-a Tedrosa Adhanoma Ghebreyesusa kao i predstavnika zaklada i institucija.

Uzlud su građani i znanstvenici pisali Vladi molbe da obnove Imunološki zavod koji je mogao proizvoditi lijekove i cjepiva za Hrvatsku i cijeli svijet. Umjesto da prepoznaju domaću pamet i ulažu u proizvodnju i izvoz, naša veleizdajnička Vlada je odlučila naših 3 miliona eura donirati strancima, Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. WHO će s našim novcima eksperimentirati i onda nam prodavati ono što smo mi mogli prodavati njima.

43 milijuna kuna su dali bolnici u Mostaru, preko 22 milijuna kuna Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, ukupno 65 milijuna kn, a to je samo kap u moru našeg novca kojeg šakom i kapom svakodnevno iznose iz zemlje bez našeg pitanja i bez ikakvih posljedica.

Možete ih kazniti jedino na izborima, ali poznavajući retardiranost našeg naroda, mi ćemo ih još i nagraditi s 4 godine novog mandata.

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

https://www.instagram.com/dearleaderjoe/

https://www.facebook.com/dearleaderjoe/

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20