Vinski paket #VINtualnakušnja povezao je četiri dalmatinske vinarije: Boškinac s otoka Paga, Testament iz Šibenika te Mrgudić i Antunović sa Pelješca.

0

Na poluotoku Pelješcu, odavno poznatom po vrhunskim vinima, već 10 godina dva mlada vinara, Boris Mrgudić iz vinarije Bura-Mrgudić te Baldo Kanjgera iz vinarije Philipp vina, uspješno vode Wine bar koji objedinjuje vina gotovo svih vinarija Pelješca, Korčule i okolice. Wine Bar & Shop Peninsula mjesto je na kojem možete upoznati eno gastro bogatstvo Pelješca te kupiti i probati razna poznata, manje poznata, ali i ekskluzivna vina i sorte. A kada ne možete do Pelješca, ekipa iz Peninsule šalje vina i na kućnu adresu. 

Kako nas je trenutna situacija sve iznenadila i kako ne možemo šetati po dalmatinskim vinarijama, Boris, Baldo i ostatak ekipe iz Peninsule osmislili su vinski paket koji donosi dašak Pelješca, Paga i Šibenika u svaki dom. 

Vinski paket, nazvan #VINtualnakušnja povezao je četiri dalmatinske vinarije: Boškinac s otoka Paga, Testament iz Šibenika te Mrgudić i Antunović sa Pelješca. Paket naravno stiže na kućnu adresu, a uz vino kupci mogu sudjelovati u virtualnoj kušnji i radionici sa vinarima. 

U Vintualnom paketu nalaze se: 

Boškinac Calma 2019, lagano i svježe vino vočnih aroma s notama svježih citursa, cuvee tri sorte: Chardonnay, Debit i ugni blanc, iz ravnokotarskih vingrada vinificiran na otoku Pagu

Antunović Sur lie, 2016, mekano vino punog tijela i uravnotežene svježine,  od selktiranih grozdova Rukatac peljeških vinograda proizvedeno u limitiranoj seriji od 500 boca

Mrgudić Marica, 2018, vino od plavaca malog s različitih položaja poluotoka Pelješca dugotrajnog mirisa i aromama tamnog voća, harmoničnog je okusa s fino zaokruženim taninima.  

Testament Babić, 2017, od istoimenog grožđa iz vinograda Jadrtovac u bizini Šibenika močno je crno vino okusa obogačenog vanilijom, odležao je u drvenim hrastovim bačvama, te dozrio u bocama.   

Vinski paket #VINtualnakušnja

Ponuda je primljena s oduševljenjem, a Virtualne kušnje do sad su organizirane u dva termina. Ovaj koncept i suradnja dalmatinskih vinara samo je jedna od ponude koju možete doživjeti u Peninsuli, a sve dodatne doživljaje, pitanja ili narudžbe vina koja nigdje drugo ne možete naći, posjetiti web stranicu www.peninsula.hr.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20