POZIV ZA UPLATU DONACIJA ZA SAMOSTALNE UMJETNIKE HDDU-a

0

Poštovani kolegice i kolege, ravnatelji kazališta, suradnici i prijatelji kazališne umjetnosti!

Na inicijativu Ogranka samostalnih umjetnika, HDDU je odlučio svoj Fond solidarnosti otvoriti za uplate za pomoć samostalnim umjetnicima, članovima HDDU-a koji su ostali bez primanja uslijed zabrane okupljanja uzrokovane pandemijom Covid-19 virusa.

Pozivamo vas da osobno, prema svojim mogućnostima i u ime institucija kojima ste na čelu, uplatite donacije za potporu samostalnim umjetnicima, članovima HDDU-a u Fond solidarnosti HDDU-a na žiro račun primatelja: Hrvatsko društvo dramskih umjetnika, IBAN: HR6423600001101463609 s obveznom naznakom tj. opisom plaćanja “Donacija za OSU” (za Ogranak samostalnih umjetnika) kako bi sredstva bila upotrijebljena za navedenu potporu.

HDDU će jednom mjesečno, dok god bude trajala zabrana rada kazališta, raspisivati ovakav Poziv za uplatu donacija te će također jednom mjesečno dodjeljivati potporu potrebitim samostalnim umjetnicima, članovima HDDU-a putem Natječaja za dodjelu potpore samostalnim umjetnicima koji će svaki mjesec biti objavljen na web stranicama HDDU-a.

Molimo vas da ovaj Poziv proslijedite putem društvenih mreža i svojih kontakata svima koji su u mogućnosti i voljni pomoći samostalnim dramskim umjetnicima koji su među najpogođenijima ovom krizom.

Unaprijed vam zahvaljujemo na ovom činu solidarnosti u ime HDDU-a, Ogranka samostalnih umjetnika kao i svih samostalnih umjetnika kojima ćete svojim donacijama pomoći prebroditi ovo teško razdoblje.

http://www.hddu.hr/novosti/poziv-za-uplatu-donacija-za-samostalne-umjetnike-hddu-a.aspx?fbclid=IwAR3ehACUCkk4IlAQKbogj-3j-UpvBaHnU_4FU7A8PO7KVZ02NLYwaK0k1D0