LOVSKI – Vrhunske delicije od hrvatske divljači

0
Tvrtka Lovski d.o.o. nastaje u zimu 2018. godine, na temeljima duge obiteljske tradicije. Zbog dostupnosti i izrazite kvalitete sirovina sa hrvatskih lovišta, odlučili smo započeti “od nule” s potpuno novim brendom, a to je “Grof Lovski.” Grofa Lovskog mogli smo prvi puta upoznati u vidu kobasica na zagrebačkom Adventu u 12. mjesecu 2018. godine, koje su bile proglašene jednima od najboljih. Nakon toga, u nepunih godinu dana uspjeli smo na tržište plasirati cijeli niz trajnih i polutrajnih mesnih i suhomesnatih proizvoda. Tako su u asortimanu grofa Lovskog danas dostupni sljedeći proizvodi: salama od divljači (jelen i divlja svinja), lovački salamini (jelen i divlja svinja), Bresaola (jelen i divlja svinja) te kobasice od divljači (sa i bez sira).
Proizvodni proces nalazi se u tvornici u Čazmi, a cijela naša priča ne bi bila moguća bez malog, ali izuzetno profesionalnog tima od četvero ljudi. Njihovo dugogodišnje iskustvo, znanje i predanost poslu omogućuju nam izuzetnu kvalitetu proizvoda iza koje u potpunosti stojimo. U istu se možete uvjeriti ako nas potražite na policama Spara, Konzuma i trgovinama mljekare Veronika.
 
Lovski – Delicije od hrvatske divljači
Ipak, tu nećemo stati – pripremamo još novih brendova i proizvoda, a svaka vaša podrška, kao i kritika (bilo pozitivna ili negativna) puno će nam značiti i na njoj unaprijed – hvala!
 
Zapratite nas i na Instagramu te tako dodatno podržite naš rad:
 
Za sva pitanja uvijek smo brzo i lako dostupni te nam se budite slobodni obratiti.
 
Vaš Lovski d.o.o.