BADEL MASTERCLASS – Prijave traju do 28. travnja

0

Edukacija za bolje sutra

Epidemija virusa COVID-19 teško je pogodila ugostiteljstvo, ali ako ostanemo skupa možemo prebroditi ovu situaciju. Zato nudimo ovu edukaciju kao mogućnost svim konobarima i ugostiteljskim radnicima da uzmu stvar u svoje ruke i aktivno rade na sebi tijekom razdoblja provedenog kod kuće. Šank je možda daleko, ali zato je internet uvijek dostupan!

Zašto se pridružiti Badel Masterclassu?

• Sva predavanja su online, kao i sva provjera znanja te komunikacija s predavačima.

• Program je u potpunosti besplatan.

• Dodatno ćete izbrusiti postojeće vještine i proširiti znanje o posluživanju u ugostiteljstvu.

• Učit ćete od vrhunskih profesionalaca – od najpoznatijih ljudi u branši (M. Majcen, D. Skoko, D. Grabarić, D. Lugarić) do Badelovih stručnjaka (V. Jurak, M. Zrno).

• Poslodavci žele one koji ulažu u sebe – edukacijom si povećavate konkurentnost na tržištu rada.

• Umjesto na beskonačno praćenje informativnih emisija, iskoristite vrijeme provedeno kod kuće radeći ono što vam je zaista bitno.

Kako funkcionira program?

Prijave za Badel Masterclass traju do 28. travnja, a mogu se prijaviti svi koji rade u ugostiteljstvu, kao i oni koji vide svoju budućnost u ovoj djelatnosti.
Edukacija počinje 4. svibnja i traje do 1. lipnja, a polaznici će tijekom tog razdoblja moći pratiti videopredavanja stručnjaka, rješavati praktične zadatke, polagati ispite iz teorije te komunicirati s predavačima.

Videopredavanja će biti dostupna preko stranice Vimeo, ali zaštićena lozinkom. Svaki polaznik će e-mailom dobiti link na predavanje i lozinku.

Za praktično rješavanje zadataka i testiranje teorijskog znanja polaznici će biti uključeni u Badel Masterclass kanal na Google Classroomu.

Svi polaznici koji pogledaju sve materijale te pristupe testovima dobit će certifikat za uspješno polaganje online edukacije. Certifikat će polaznicima biti dostavljen poštom.

https://masterclass.badel1862.hr