PRVI DAN ZAGREB FASHION DESTINATIONA DOKAZAO  ZAŠTO GLASI ZA DOGAĐAJ KOJI SE NE PROPUŠTA

0

Ivana Paradžiković, Gina Viktorija Damjanović, Mila Elegović, Jelena Lešić, Ana Begić Tahiri te brojni drugi uživali u osam revija prve večeri ZFD-a

 

Nije tajna da je Zagreb Fashion Destination, već neko vrijeme, događaj koji se ne propušta. Hvalevrijedan projekt, prvenstveno potiče mlade dizajnere ali i one već afirmirane, da budu najbolja verzija sebe i da sve što rade, čine predano jer se trud, uvijek isplati. Upravo su to sinoć, u zagrebačkoj Tvornici kulture dokazali svi koji su pred mnogobrojnom publikom prikazali svoje kolekcije. Ovogodišnja tema i misao vodilja same manifestacije bila je naša Zemlja i očuvanje iste.

Prvu večer ZFD-a otvorio je Delight by Ivan Friščić, koji je svojim iznimno nosivim komadima poput odijela i kaputa, zasluženo odnio gromoglasan pljesak. Kreativci iz tima Callegari i ove sezone su pokazali da se između njihovih redova kriju mlade nade. Apsolutno oduševljenje, odnijele su mlade dizajnerice koje stoje iza brenda Mateyaneira. Lijepa i ženstvena kolekcija iza koje stoji brend Anovi i ove je godine blistala, dok je Bubabu Design iz Splita na pistu donio dašak sunca i osvježenje. Dora je svojim finim krojevima prikazala čar smjele elegancije, a pojačanje iz Rijeke je stiglo pod nazivom brenda – Kayra Design. Uvijek vjeran svojoj estetici, Stolnik je sinoć prikazao jednu lijepu kolekciju. Za prekrasne frizure svih modela, pobrinuli su se stručnjaci iz Keune Akademije, a Callegari tim se pobrinuo za moderan make up.

Zagreb Fashion Destination – Stolnik
Foto: Matea Vrčković
Zagreb Fashion Destination – Kayra Design
Foto: Matea Vrčković

Ivana Paradžiković, Gina Viktorija Damjanović, Tihana Harapin Zalepugin, Mila Elegović, Ana Begić Tahiri, Jelena Lešić, Lara Antić, Martina Stjepanović, Nadia Cvitanović te brojne druge poznate ljepotice, uživale su u čak osam revija, ne skrivajući svoje oduševljenje viđenim.

Produkcijski je vrlo slikovito prikazana slika prirode kroz kišu koja za vrijeme revija neprestano pada i na taj način „gasi Amazonu“. Za zagađenje i uništavanje prirode nažalost, najčešće je zaslužan čovjek. Osim prekrasnih kreacija kroz koje su se dizajneri predstavili, osim druženja i inspiracije, događaj poput ovog na veoma hvalevrijedan način šalje vrlo važnu poruku. Danas nas očekuje novih osam dizajnera i pregršt inspiracije i pozitivne energije.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20