Partijaj s ljudima s 4 kontinenta na FLEAP outu !

0

Prijavite se na veliki internacionalni party – FLEAP out koji će se održati 17.03. u paviljonu 7 na Zagrebačkom velesajmu.

Sredina je ožujka, Božićni su praznici prošli a ljetni nikako da dođu i svega ti je dosta. Jedino što želiš je sunce i maštaš o festivalima na koje ćeš ići, DJ-evima koje ćeš slušati i uz koje ćeš cijelu noć plesati. Ako se prepoznaješ u ovim recima, znaj da ti pripremamo oazu u kojoj ćeš se odmoriti od posla, ispita i obaveza i napuniti baterije dok ne dođu ljetni dani: FLEAP out party!

Fleap out je tulum kojim se zatvara najveća internacionalna konferencija za mlade – LEAP Summit. Tri vrhunske međunarodne DJ zvijezde – Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine – čekaju vas 17. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu gdje ćete imati priliku prepustiti se sjajnoj glazbi i užitku zajedno sa sudionicima Summita iz cijelog svijeta.
Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine

Ako ste ljubitelj energetskog housa teško ćemo povjerovati da niste dosada čuli za Vanillaz! Ultra, WMC Miami, Kings Day Netherlands, Umagination, ATP, Knock Out Festival, Schengenfest ili Pow Wow Festival njigove su scene. Zadivili su Guettu i Hardwella, Dimella i French Montanau,vrte ih na stotinama radijskih postaja diljem svijeta.
Svojim energetskim DJ izvedbama u klubovima i na festivalima, Kosta Radman ljubitelje elektronske glazbe dovodi do ekstaze. “Hrvatski veleposlanik” Klubske scene u kategoriji “Najbolji EDM DJ” 2016., već godinama nastupa uz brojne svjetske DJ zvijezde.
Joe2Shine DJ, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala dominantni je lik hrvatske glazbene house scene. Svirao je u više od 140 klubova te je rezidentni DJ u vodećim klubovima u regiji.

Jeste spremni za najluđi party u trećem mjesecu? Karte za FLEAP možete kupiti po promocijskim Early Bird cijenama do isteka zaliha na Entrio ticketing sustavu, a dodatne informacije potražite na Facebooku i internetskoj stranici LEAP Summita.