Dino Dvornik ima jazz obradu i novi spot pjesme ”Pelin i med” by Angela Puxi – Njemačka

0
2014. godine, Josip Novosel, vlasnik Glazbenog Oglasnika, pokrenuo je međunarodni projekt u kojem su glazbenici iz cijelog svijeta snimali obrade najvećih hitova Dina Dvornika.
Njemačka smooth jazz saksofonistica Angela Puxi obradila je na saksofonu jednu od najljepših dvornikovih balada, pjesmu – PELIN i MED.
Angela nikad prije nije čula za Dinu Dvornika i bila je oduševljna njegovim pjesmama, a najviše pjesmom ”Pelin i med” za koju je rekla da joj je bio pravi svirački izazov i da se nada da će se svidjeti fanovima Dina Dvornika. ”Voljela bi ju izvoditi na svojim nastupima po svijetu, a nada se da će uskoro nastupiti i pred hrvatskom publikom”, izjavila je tada Angela Puxi.
Nedavno je snimila i spot za svoju obradu pjesme ”Pelin i med”, kojeg vam premijerno predstavljamo. https://www.youtube.com/watch?v=_xN2DuAh8Go&feature=share

Angela Puxi je nastupala u Champions klubu na olimpijskim igrama u Pekingu, brojnim međunarodnim koncertima i eventima za najuglednije firme kao što su Porsche, Audi, Siemens, brioni, henkel itd.
Angela Puxi: “Pelin I Med”Dino Dvornik – PELIN I MED – song cover by Angela Puxi
Angela Puxi – Saxophone & Arrangement
Volker Dorsch – Programming & Production
Angela Puxi plays Keilwerth SX 90R Shadow
Mastering by V.Sternemann, www.sound-room.de
Video Design by Martin Tazl (www.martintazl.com)

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20