Prvi Diesel Jam session rasplesao petak 13.

0

 

Da je savršenost “so last year” potvrdili su i brojni gosti koji su izašli iz zone komfornosti te ponosno pokazali svoje nedostatke 

Zagreb, 14. listopada 2017. – I dok su brojni sugrađani jučerašnji (ne)savršen petak 13. proveli u zaobilaženju crnih mačaka, bacanju soli preko ramena ili kucanju u drvo, u zagrebačkom Diesel storeu u centru grada slavila se (ne)savršenost na prvom Diesel Jam sessionu. Da sve protekne u (ne)savršenoj atmosferi pobrinuo se Marin Jurić Čivro, jedan od finalista popularnog televizijskog glazbenog showa, “The Voice”, a prilikom odabira novih street style kombinacija Ivan Dečak, Iris Androšević Pinjuh, Fil Tilen, Sayon Bangoura, Snježana Mehun, Petar Trbović te drugi obožavatelji ovog talijanskog lifestyle branda, uživali su u jedinom alkemičaru među ginovima, Copperhead ginu i Franklin & Sons toniku. Da je savršenost dosadna, potvrdili su i brojni kupci koji su izašli iz zone komfornosti te ponosno pokazali svoje nedostatke tijekom photo sessiona.

 

Petra Škoda Štrok i Paula Sik

Jučer održan Diesel Jam session, prva je u nizu „svirki“ koja će svaki mjesec u Zagrebu, Splitu i Rijeci ugošćavati talentirane mlade glazbenike u za to, jedinstveno uređenom prostoru Diesel prodajnih mjesta. Uz promocije novih uradaka domaćih glazbenik nada, „žestoku“ rock atmosferu, koja je jedna od niti vodilja trenutne kolekcije za jesen/ zimu, ideja je da Jam Session ponudi gostima uvijek nešto novo – od nagradnih natječaja u kojima kupcima imaju priliku osvojiti nove odjevne komade, preko jedinstvene atmosfere kupovine, do prezentacije ponude novih partnera.

Ako jučer niste imali priliku „prašiti“ s Čivrom, ne brinite, jer vas već u studenom čekaju nova iznenađenja, a do tada: Uvijek kasniš? Svi će te primijetiti kod ulaska. Tajno hrčeš? Tvoj ljubavnik ima glazbenu melodiju. Loš si plesač? Bit ćeš Youtube senzacija. Lijen si? Ne trošiš energiju uzalud. Pretvori svoje nedostatke u nešto posebno – zato što uspjeh živi izvan zone udobnosti. Savršenost je precijenjena.

#GoWithTheFlaw