Pravi muškarci s prostim faktorima u Studiju smijeha zavijeni u crno!

0

Ovaj tjedan ( od 9.10. – 15.10.2017.) u Studiju smijeha:

U ponedjeljak je tradicionalni OPEN MIC NIGHT – večer otvorenog mikrofona, na koji se mogu prijaviti svi ljudi dobre volje koji bi se željeli baviti stand up komedijom.

Utorak je rezerviran za muke po obitelji, a tematski stand up show koji to otkriva zove se HEPI FEMILI. O dogodovštinama sa članovima obitelji, obiteljskim odnosima općenito, te do koje mjere nas neki članovi obitelji izluđuju i zašto pričat će vam Saša Turković, Josip Škiljo, Tihomir Psihomir Paravina, Miranda Lončar i Goran Vinčić.

U srijedu pak dođite i pogledajte THE MEN SHOWThe men show  je tematski stand up u kojem naši dobro poznati komičari Tin Sedlar, Marko Dejanović, Tihomir Paravina, Saša Turković pričaju sve što što ste željeli reći o muškom mozgu, a niste se usudili na glas.

Četvrtkom kao i obično gledamo i slušamo NOVI TEKST  naših komičara. Što su sve novoga smislili u listopadu Saša Turković, Marina Orsag, Miranda Lončar, Goran Vinčić, Tin Sedlar i Marko Dejanović.

U petak, samo dva dana nakon pravih muškaraca, dođite i nasmijte se na BLACK COMEDY night-uGranične fore, nakon kojih obavezno u grohotu smijeha netko iz publike dobacuje Issss, ili Ajmeee. Svijet i život su ponekad crni i najbolji način da to preživimo je – smijmo im se zajedno u lice!

Subotom uvečer prije čagice zagrijte se na jednom sasvim novom One man show-u. PROSTI FAKTORI – Marko Dejanović One man show. Bivši novinar crne kronike i buduća zvijezda stand up komedije Marko Dejanović nakon tri knjige napisao je svoj solo stand up show. U subotu u Studiju smijeha saznat ćete odgovore na pitanja poput:  Zašto je opasno imati erekciju tijekom rolanja? Kojom to rečenicom žene ubiju svu nadu u svom muškarcu? Kako efikasno opsovati nekome majku u današnje vrijeme?

U nedjelju, kad svi odmaraju ČARAPOJEDAC jede vaše čarape. Čarape vam netragom nestaju? Od čarapa nalazite samo jednu, a od druge nema ni končića? Kod vas je Čarapojedac! Ova urnebesna dečja predstava zabavlja sve one od 3 – 9 godina, a i one koji su ih doveli. Dođite i dovedite i djecu..