AJ CHA festival – Split, 18. – 20.8. 2017.

0

Sjećam se kad mi je Danijela rekla da će pokrenuti ovo ljeto AJ CHA festival u Splitu, a moja prva reakcija je bila: ”Zamisli da je to festival pobačaja? Željka Markić bi se digla na noge, Crkva bi tražila zabranu festivala… savršena reklama. HDZ bi te proglasio Orjunašiscom godine. Imam čak i ideju za logo – WC školjka s onim konopom i dolje piše AJ CHA”

Danijela me gledala u nevjerici i rekla: ”Ovo je poremećeno čak i za mene!” Predložio sam ideju Elli, al’ me i ona čudno pogledala i rekla: ”Ti stvarno nisi normalan!” Jebiga, kad je čovjek ispred svog vremena, teško mu je naći istomišljenike. I Tesla je bio neshvaćen u svojoj mladosti. Mogao bih sad napisati kolumnu o tome kako sam ja čučerski Tesla, ali nije sad ni vrijeme ni mjesto da pišem o svojoj genijalnosti. Naime, Festival AJ CHA posvećen je jednom drugom genijalcu, kralju funka, Dinu Dvorniku, a održat će se ovo ljeto na nekoliko atraktivnih lokacija u gradu Splitu od 18.08.-20.08.2017.

SHARE-ajte video s hashtagom #AJChaFestival, predložite najduhovitiji natpis za print na AjCha majicu, i osvoji dvije festivalske karte za SVE koncerte! Ella Dvornik Dino Dvornik Danijela Dvornik #AjChaFestival

Autor teksta: Josip Novosel aka čučerski Tesla, tiha patnja Lidije Bačić, veliki obožavatelj lika i djela Mile Hrnića, dopisni član magazina ”I kamatari imaju osjećaje”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.