Elline obrade Dina Dvornika u blues verziji postale hit na Facebooku

0

U zadnje vrijeme Ella Dvornik sve češće objavljuje svoje glazbene covere koji oduševljavaju njezine fanove. Jučer me nazvala da bi mogli snimiti cover za pjesmu ”Zašto praviš slona od mene” i ”Imam rep”. Ja sam zadnji put s njom snimio ”Ljutu božićnu pjesmu” u kojoj mi je stavila periku pa mi je blagajnica Željka rekla da izgledam k’o debela Heidi iz Čučerja. Pristao sam na novu suradnju, pod uvijetom da se okani stilističkih akrobacija.

Podmazali smo grlo kao Mladen Grdović i bacili se na posao.

Prvo smo snimili cover za pjesmu ”IMAM REP” koja već ima preko 36000 pregleda na Facebooku i preko 1300 lajkova. Mene samo muči dal’ je to zbog mene ili zbog Elle. Bilo bi mi žao da ju poslje ljudi napadaju da se šlepa na račun moje slave.

Ellini fanovi su bili oduševljeni, a javila se i njezina majka u inbox sa par ohrabrujućih riječi ”Makni joj taj jebeni hall sa mikrofona. Ne razumijem riječi. Sviđa mi se.” Iza svakog sobrog obiteljskog komplimenta, mora stajati jedna prijetnja.

Ohrabrena pozitvnim reakcijama, Ella je odmah izbacila i cover za pjesmu ”Zašto praviš slona od mene”. Pokušao sam za intro ubaciti malo orijentalnih melodija, ali Ella je sasjekla moju turbofolk kreativnost u korjenu.

Slon već ima preko 61000 pregleda i preko 3,400 lajkova, a meni su već počeli stizati komentari u inobx ”Lako ti je tako skupljati lajkove, kad ti je stari automehaničar u Čučerju.”

Ellini fanovi su oduševljeni i svi ju hvale. Govore kako se Dino smiješka odozgo i kako bi trebala snimiti još covera. Ja sam joj odmah rekao da je to lijepo, ali dok istaknuti glazbeni stručnjaci koji komentiraju sve objave na Index.hr-u ne kažu svoj sud, nije vrijeme za slavlje.

Pogledao sam u svoju kristalnu kuglu što će napisati neki od najistaknutijih hrvatskih trolova:

  • Dino se okreće u grobu!
  • Ovo je grozno! Ti to zoveš pjevanjem?
  • Šta je sljedeče? Lidija Bačić obrađuje Metalicu?
  • Da imaš neku svoju pjesmu, ne bi morala obrađivati tuđe.
  • Uništila si neuništivo. Stvarno ti ništa nije sveto.
  • Moja Ksenija pjeva k’o slavuj, a nitko ju ne lajka na fejsu. Ovoj maloj je slon prdnuo u uho, a svi ju lajkaju. Pa kamo ovaj svijet ide?

 

Autor: Josip Novosel aka čučerski Jerry Lee Lewis, samozatajni bacač uroka i profesionalni švercer u tramvajima, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob. https://www.instagram.com/joeflashhr/?hl=hr

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20