HRVATSKA SRUŠILA EUROPSKE PRVAKE

0

Iako utakmica nije počela obećavajuće jer su Španjolci poveli već u sedmoj minuti pogotkom Morate, a naša obrana je izgledala šuplje kao švicarski sir i bilo je samo pitanje vremena kad ćemo primiti drugi gol, hrvatski reprezentativci su ubacili u petu brzinu i izjednačili spektakularnim golom Kalinića u 45-oj minuti prvog poluvremena. Najljepši gol petom na Europskim prvenstvima.

https://www.youtube.com/watch?v=08fp4q4hkRk

Spektakularna igra Hrvatske s nastavila u drugom poluvremenu, a točku na I je stavio Perišić, sjajnim pogotkom u 88 minuti utakmice. Komentator je tu već završio utakmicu i onda nas je skoro urekao kao protiv Češke, ali na svu sreću nismo primili gol u zadnjim sekundama utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=UqWwb3jDa9k

Naravno da ovakvog rezultata ne bi bilo da Šubašić nije skinuo penal Ramosu, zahvaljujući savjetima Luke Modrića, koje je Srna prenio Subašiću sekundu prije izvođenja penala.

Sve u svemu, Hrvatskoj se sad otvorio ždrijeb do finala i ako nastavimo s ovakvim igrama, sve je moguće. Čačić je maestralno vodio utakmicu i zatvorio usta svim kritičarima njegovog lika i djela.

Autor: Josip Novosel