Pogledajte novi spot Brain Productiona!

0

Krčki bend Brain Production u subotu je  u Kavezu promovirao svoj prvi službeni spot za pjesmu „Stvarnost“, a ovim singlom najavljuju i novi album. Spot  u vlastitoj produkciji snimljen je u travnju ove godine u Zagrebu, prema  vlastitom scenariju, dok montažu potpisuje  mladi redatelj i snimatelj Tin Borovčak.


„Ovo nam je bilo prvo „ozbiljno“ iskustvo s video produkcijom. O snimanju sam dosad znao samo nešto teorijski i bilo je dosta teško obavit to kako treba, ipak je to jedan nama novi medij preko kojeg se možemo i moramo izražavati. Mislim da krajnji produkt ipak dugujemo Tinu  Borovčaku. Ono što je posebno kod ovog spota je, naš pristup umjetnosti, kao i u tonskom studiju, htjeli smo čim manje post produkcije. Tako smo u snimanju ovog spota koristili prave crvene filtere na rasvjeti, što se pokazalo uspješnim, ali i puno težim putem“, izjavio je basist Teo Marević.

Brain Production je bend čija priča je već  dobro poznata nezavisnoj sceni u regiji. Oni su moćni, energični i žestoki, a njihov nastup uživo nikoga ne ostavlja ravnodušnim.  Za novi materijal kažu da je puno fokusiraniji od prethodnog, koji je stilski bio vrlo šarolik. Uz bend, na novom materijalu im u aranžmanima pomaže Bojan Kocijan, frontmen zagrebačkih  Cojonesa.

 

Facebook: https://www.facebook.com/brainproductionmusic

Web: www.brain-production.com

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ABCT_6IU8pg

Podijeli