Predavanje Stevena Machata, glazbenog promotora i menadžera 23.2. HDS

0

Steven Machat, ugledni glazbeni promotor, odvjetnik i menadžer glazbenika poput Leonarda Cohena, Genesisa, Ozzyja Osbournea i ELO-a, gost je Hrvatskog društva skladatelja u čijoj će dvorani, u utorak, 23. veljače u 18 sati, održati besplatno predavanje.

Machatovo predavanje namijenjeno je svim zainteresiranim glazbenicima i autorima, pogotovo onima mlađe generacije koji tek ulaze u labirint glazbene industrije. Uz savjete i iskustva iz svoje dugogodišnje karijere, Machat će sa zagrebačkom publikom podijeliti i brojne anegdote s nekim od najvećih imena rock and rolla.

Steven Machat je, uz svoj doprinos glazbenoj industriji, sudjelovao i u projektima vezanim uz kazalište i filmsku industriju (predstave Elvis, Private Lives s Elizabeth Taylor, Flashdance, Streetfighter i Judge Dredd), a bio je i producent nagrađenog dokumentarca “Bird on a Wire” o turneji Leonarda Cohena. Autor je i nekoliko knjiga od kojih svakako vrijedi izdvojiti naslov „Gods, gangsters and honour“ u kojoj analizira glazbeni biznis i njegove brojne probleme i zablude.

Trenutno surađuje sa zagrebačkim bendom The Answer s kojima planira objavljivanje albuma i njihov proboj na međunarodno tržište.

Predavanje Stevena Machata održat će se u utorak, 23. veljače u 18 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja (Berislavićeva 9) – predavanje će se održati na engleskom jeziku, a ulaz je besplatan!

Više o Machatu saznajte na linkovima:

http://schoolofsacredknowledge.com

https://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Machat

Podijeli