19.12. LISINSKI – Otkačeni, duhoviti, a izuzetni glazbenici – to su IGUDESMAN I JOO!

0

“Violinist Aleksej Igudesman i pijanist Hyung-ki Joo svaki za sebe virtuozni su solisti na svojim glazbalima.

No, kada zajedno izađu na pozornicu publika se najčešće valja od smijeha. Igudesman & Joo su montipajtonovci svjetske klasičarske scene.”

Nakon velikog uspjeha 2011., 2013. i 2014. godine svjetska glazbena atrakcija pod nazivom Igudesman & Joo ponovno se vraćaju  19. prosinca 2015 na pozornicu Lisinskog!

Za sebe kažu da ‘žive u zemlji YouTubea’, gdje su njihovi klipovi u kratkom vremenskom razdoblju postigli milijunske klikove! Aleksej Igudesman i Hyung-ki Joo  osvojili su svijet atraktivnim nastupima u kojima kombiniraju klasičnu glazbu, komediju i kazalište.

Njihovi koncerti jamče odličnu zabavu, ali i vrhunsko muziciranje!   Obrazovali su se na prestižnoj engleskoj školi Yehudi Menuhin gdje su stekli vrhunsko klasično obrazovanje. Često im se na pozornici pridruže simfonijski orkestri pa čak i svjetske muzičke zvijezde ili glumci – John Malkovich, Mischa Maisky, Julian Rachlin i Roger Moore. Osim što nastupaju i na stadionima, gostovali su i u najprestižnijim dvoranama svijeta kao što su Kennedy Center u Washingtonu i Carnegie Hall u New Yorku.

Klasična glazba u bizarnim, otkačenim, pomaknutim, smiješnim situacijama i varijacijama – tu su Igudesman i Joo majstori.

 

Ulaznice  se mogu kupiti po cijeni od 140, 160, 180 i 200 kn na www.lisinski.hr  i blagajni Dvorane.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20