Deva Premal & Miten 15. 10. premijerno nastupaju u Lisinskom!

0

Meditativno-spiritualni glazbeni umjetnici svjetskog glasa Deva Premal & Miten 15. 10. premijerno nastupaju u Lisinskom!

Renomirani izvođači meditativno-spiritualne glazbe svjetskog glasa Deva Premal i Miten u pratnji nepalskog bansuri majstora Manosea u sklopu svoje svjetske turenje “Songs for the Sangha” održat će koncertni nastup u Zagrebu 15.10.2015. godine u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“.

Devu Premal i Mitena smatra se utemeljiteljima jednog potpuno novog i jedinstvenog glazbeno-spiritualnog žanra kojeg su pronijeli cijelim svijetom. Spajanje drevnih mantri Indije i Tibeta sa suvremenim glazbenim konceptima već je s objavom prvog albuma Deve i Mitena – The Essence (1999.) njihov glazbeni izričaj učinilo prepoznatljivim. Do sada su objavili 18 studijskih albuma, s milijunskim nakladama, a gotovo svi glazbeni uratci ovog kazimatičnog dua, posebice aktualni album Songs for the Sangha, nalaze se kontinuirano u samom vrhu New Age svjetskih top ljestvica. Prošlogodišnja koncertna turneja odvela ih je u 24 država svijeta; u Hrvatskoj će 15.10.2015. nastupiti prvi puta u svojoj karijeri i premijerno predstaviti i svoj novoobjavljeni album Songs for the Sangha.

Valja naglasiti i da je glazba Deve premal i Mitena tijekom godina postala gotovo neodvojiv dio brojnih holističkih terapija te joge i meditacije. U poklonike glazbenog izričaja Deve Premal i Mitena ubrajaju se brojni svjetski uglednici, mirotovorci i duhovni učitelji koji su o Devi i Mitenu rekli:

 

„Prelijepa, prelijepa glazba” Njegova Svetost Dalaj Lama

„Čista magija” Eckhart Tolle

„Moj omiljeni album za Yogu“ Cher

„Strastveno i snažno“ Anthony Robbins

 Deva Premal, Miten i Manose

Devu Premal i Mitena u Zagreb dovodi Prema Vama Centar koji se bavi profesionalnom terapijskom primjenom zvuka drevnih prirodnih instrumenata, kao što su tibetanske zvučne zdjele i gongovi, a u sklopu kojeg djeluje i Peter Hess Akademija za školovanje zvučnih terapeuta po metodi Petera Hessa i jedina Gong Akademija u Hrvatskoj, te Yoga Shop Prema Vama (Zagreb, Ilica 315, 1. kat), specijalizirana trgovina za zvučne zdjele, gongove, glazbene instrumente i sve potrebno za jogu i meditaciju.

Ove godine je Prema Vama Centar pokrenuo u suradnji s Centrom Sat Amrit i prvi internacionalni tečaj u Hrvatskoj za učitelje Kundalini Yoge prema učenju Yogi Bhajana. Tako će uskoro i ovaj, na Zapadu popularan stil joge, imati certificirane učitelje i u Hrvatskoj.

Ulaznice za koncert Deve Premal i Mitena (cijene: 240,00 kn, 280,00 kn i 320,00 kn za VIP kategoriju) u pretprodaji se mogu kupiti u Prema Vama Centru, Ilica 315 Zagreb (radnim danom od 14-19 sati, info@premavama.com) u sustavu Entrio.hr, na blagajni KD „Vatroslav Lisinski“ i u sustavu Ulaznice.hr. Više o svemu: www.premavama.com

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20