Restoran Dioniz

0
Izvor: Restoran Dioniz
Izvor: Restoran Dioniz

Smješten u središtu Dugog Sela uz glavnu magistralnu cestu Zagreb – Bjelovar, restoran Dioniz uređen je u rustikalnom stilu u skladu sa tradicijom kurije u kojoj je utemeljen. Njegovi kapaciteti su velika restoranska sala za oko 350 osoba te tri manje za 30, 40 i 70-tak gostiju. Posebnu dragocjenost čini otvorena terasa za 40-tak posjetitelja, a koja po želji može biti i zatvorenoga tipa. Svi restoranski prostori kao i njemu pripadajući, visokog su standarda i klimatizirani. Restoran posjeduje vlastito parkiralište za 120 automobila i čuvarsku službu, što daje sigurnost posjetiteljima.

Središnje mjesto poslovanja restorana Dioniz, zauzimaju svečanosti proslave vjenčanja, krštenja, krizmi, pričesti, godišnjica, poduzetničkih uspjeha, promocija i drugih važnih datuma obiteljskih i društvenih događaja. Otvoren je dnevno od 8 do 22 sata s odlično organiziranom kuhinjom, hranom izvanredne domaće kakvoće i za različite oblike usluga, od obiteljskog ugođaja, cateringa te dostave svih jela.

izvor: Restoran Dioniz
izvor: Restoran Dioniz

Posebnost ovoga restorana je roštilj – Happy grill – originalne leskovačke recepture koji je dnevno dostupan jednako u restoranu kao i dostavom, radnim danom i subotom.

Restoran Dioniz društveno je odgovorna tvrtka koja vodi računa o zajednici u kojoj djeluje. U gotovo dva desetljeća djelovanja na različite načine daje potporu različitim sportskim, kulturnim i drugim manifestacijama u Dugom selu.

Bilo da se pripremate za proslavu vjenčanja, predivne ljubavi i obećanja da ćete služiti jedno drugome, slavite rođenje djeteta, jedinstvenoga dara kojeg ste dobili u život ili ste jednostavno odlučili počastiti svoje prijatelje i podijeliti s njima radosti uspjeha u poslu ili školi, želite proslaviti obljetnicu, obiteljsku ili poslovnu, umjetničku ili sportsku, možda ste domačin međunarodnom poslovnom ili edukativnom skupu? Možda imate poslovnu ideju koja će mobilizirati novu svježu kreativnu, stvaralačku snagu i nova radna mjesta Ili jednostavno samo želite odličan ručak u sredini koja odiše svježinom i ambijentom davne plemićke kurije u gradu Dugo Selo.

Upoznajte se s ponudom restorana Dioniz na najvećem sajmu vjenčanja, Wedding expo koji će se održati u West Gate shoping city centru od 20.2.- 22.2.

Izvor: Restoran Dioniz
Izvor: Restoran Dioniz

Bez obzira na vaš motiv, restoran Dioniz je pravo mjesto za vas.

Restoran Dioniz

10370 Dugo Selo

Tel: 01/2759-760,
Gsm: 098/456-999

Email: info@restoran-dioniz.hr

Web: www.restoran-dioniz.hr

Izvor: Restoran Dioniz
Izvor: Restoran Dioniz

Sponzorirani članak