Studio Smijeha, klub stand up komedije

0
Izvor: Studio Smijeha
Izvor: Studio Smijeha

Studio Smijeha, klub stand up komedije: Tjedna doza smijeha Zagrebačana svaki dan!
Zagreb se prije nekoliko godina pridružio svjetskim metropolama u kojima svakodnevno možete uživati u stand up komediji. Prošle se godine više od 11 tisuća Zagrepčana smijalo forama domaćih stand up komičara i njihovih gostiju, a prvi hrvatski i regionalni klub stand up komedije Studio Smijeha u 2015. ulazi jači nego ikada.

Klub je službeno osnovan 1. travnja 2010. godine, no i prije toga Studio Smijeha bio je centar za zabavne aktivnosti, nastupe, druženja… Danas Studio na dnevnoj bazi nudi vrhunsku zabavu u obliku stand upa, profesionalnog ili amaterskog, stranog i domaćeg, improvizacijske komedije te drugih sadržaja poput tematskih zabava ili cjelodnevnog chill out ugođaja u kafiću u sklopu kluba.

Od samog osnutka Studio Smijeha također neprestano radi na izgradnji hrvatske stand up scene te razvoju domaćih komičara. Stalni članovi kluba do sada su posjetili više od 30 gradova i mjesta u Hrvatskoj, održali nastupe u Londonu, snimali za Comedy Central, sudjelovali u brojnim zabavnim festivalima u zemlji i inozemstvu, pomagali u humanitarnim akcijama, gostovali na glavnim i lokalnim TV kućama te se pojavljivali u glumačkim angažmanima u popularnim hrvatskim serijama.

U ugodnom ambijentu deset stalnih članova kluba (Aleks Curać-Šarić, Goran Furjan, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Tihomir Paravina, Tin Sedlar, Zvonimir Mintas, Tomislav Kozačinski i Zlatan Zuhrić Zuhra) svojoj publici svakog mjeseca pripremaju nove fore u večerima Novog teksta dok se najbolje ideje čuvaju za showove s popularnom tematikom, od sporta i prometa preko televizije do muško-ženskih odnosa.

izvor: facebook/Studio Smijeha
izvor: facebook/Studio Smijeha

Zagrepčani su prepoznali kvalitetu domaćeg humora te objeručke prigrlili novi oblik zabave u metropoli. Činjenica da se gotovo svakog dana mogu doći nasmijati sviđa se preko 20 tisuća fanova Studija na Facebooku.

Smijeh koji u Studiju osiguravaju iz tjedna u tjedan provjereno liječi baš sve oblike depresije i dodatno podiže razinu sreće u kojem god stupnju entuzijazma bili. Dođite i vi po svoju tjednu dozu smijeha!

https://www.facebook.com/StudioSmijeha

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20