BACSAC POSUDE ZA BILJKE

0

BACSAC POSUDE ZA BILJKE

Izvor: www.bacsac.com.hr
Izvor: www.bacsac.com.hr

BACSAC® je nova generacija mekanih posuda za nadzemni uzgoj biljaka…

Njezin dupli sloj od geotesktila 100% reciklirajućeg prirodno čuva tu neophodnu ravnotežu između zraka, zemlje i vode.
Otporna je na mraz i anti-UV.

Bacsac oduševljava novim živim bojama ali isto tako i kvalitetom vreće koja stvara idealne uvjete za korijen biljke. Zahvaljujući dizajnu lako se uklapaju u svaki interijer ili eksterijer. Samo po sebi su posebne i jedinstvene.

Za razliku od plastičnih i keramičkih posuda, slojevi geotekstila i vanjski sloj tkanine zbog svoje prozračnosti omogućuju idealan vodozračni sustav, tako da biljka ima gotovo iste uvjete kao da je u tlu.

Izvor: www.bacsac.com.hr
Izvor: www.bacsac.com.hr

Idealne su za sadnju na balkonima ili terasama, upravo zbog svoje težine. Vrlo su lagane i mogu se posložiti da stanu gotovo u svaku torbu ili ladicu. Poznate su po nazivu urbani povrtnjaci.

Linija Baclong je idealna za terase barova ili restorana jer svojim povezivanjem ogradjuje prostor ,te pravim izborom biljaka može postati prava vrtna oaza. Za barove ,restorane koji nemaju terasu Bacsac je dizajnirao indoor vreće koje ne propuštaju vodu. Mogu se bez straha staviti na drvo,papir… Svojom veličinom su idealne za sadnju začinskog bilja ali i cvijeta poput orhideje.

Bacsac je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj.

Više o njima pročitajte na www.bacsac.com.hr

Izvor: www.bacsac.com.hr
Izvor: www.bacsac.com.hr

sponzorirani članak

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20