Zašto su online kladionice bolje od lokalnih?

0

Online klađenje s razlogom dobiva na popularnosti. Ne samo da je jednostavnije jer se možete kladiti bilo kad, bilo gdje, već je i praktičnije jer ne morate ići u fizičku kladionicu.

U nastavku teksta saznajte zašto je online casino Hrvatska najbolji izbor za svakog ljubitelja klađenja.

Možete se kladiti iz udobnosti svoga doma

Online kladionice su trenutno u velikom porastu zbog svoje dostupnosti. Ne morate više ići u lokalnu kladionicu i čekati red da bi uložili novac, već to možete napraviti brzo i jednostavno putem računala ili pametnog telefona.

Sve dobre online kladionice imaju svoju aplikaciju koju možete skinuti na svoj mobilni uređaj, što će vam uvelike olakšati klađenje i pregled uplata, kao i rezultata. 

Jednostavno, sve što vam je potrebno imate na jednom mjestu, dostupno u nekoliko klikova. 

Oklade koje ste uplatili se obrađuju u rekordnom roku, tkao da nećete morati imati strpljenja za novog zaposlenika koji tek počinje raditi i ne zna sistem. Što je najbitnije, kvote se ažuriraju u realnom vremenu.

Još jedna prednost online kladionica je to što ne ovisite o lokaciji kladionice, točnije, možete izabrati kladionicu koja se vama sviđa i za koju mislite da ima najbolje pogodnosti.

Nema skrivenih troškova

Dugogodišnji kladioničari već dobro znaju kako su lokalne kladionice uvele neke neopravdane troškove koji se moraju plaćati. To su manipulativni troškovi od 5% od vaše uplate, a postoji i porez na dobit od 10%. 

S ovim skrivenim troškovima, igrače se stavlja u nepovoljan položaj te je to još jedan razlog zašto odabrati online kladionicu.

Online klađenje nema skrivenih troškova. Jedini potencijalni trošak može biti “transaction fee” koji se plaća pri podizanju osvojenog novca, no možete saznati je li online kladionica ima taj trošak tako da pročitate njihove uvjete.

Kvote su dosta više u online kladionicama

Lokalne kladionice imaju niže kvote i više margine, što znači da je zarada za kladionicu veća, a šansa da igrač dugotrajno zaradi manja.

Online kladionice nude bolje kvote i time imate veću šansu da zaradite klađenjem. Ako želite biti uspješan kladioničar, bitno je informirati se o kvotama kako bi zarađivali dugoročno i ne gubili novac.

Bonusi

Online kladionice su po još jednoj stavci puno bolje od fizičkih, a to su bonusi koje nude. Svi oni koji se klade online znaju za bonuse dobrodošlice, kao i za razne pogodnosti za nove i postojeće korisnike.

Bonusi dobrodošlice su različiti ovisno o kladionici koju izaberete, no većina ih se svodi na 100% bonusa u visini prvog depozita. 

Prije odabira online kladionice dobro se informirajte kako bi pronašli onu koja nudi najbolje pogodnosti, jer u klađenju treba biti lukav i iskoristiti maksimalno sve što se da iskoristiti. 

Osim bonusa dobrodošlice, postoje i bonusi vjernosti kojima se nagrađuje vjerne korisnike. Kada ste čuli da lokalne kladionice to rade?

Bonusi vjernosti mogu biti različiti, opet ovisno o kladionici koju izaberete, od manjih novčanih nagrada do uvećanih kvota i besplatnih klađenja na određene setove.

Privatnost kao dodatna pogodnost

Kada se kladite online, nitko ne zna tko ste. Ne morate se suočavati sa susjedima u lokalnoj kladionici niti slušati o njihovim problemima ili glumiti zainteresiranost o njihovim okladama.

Nitko vas ne pita na koga ste se kladili niti koliko novca ste uplatili. Online kladionice su mnogo bolji izbor po mnogočemu, ali ovo nam je jedna od najdražih stavki.

 

PR članak
Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20