Najbolje kladionice za online sportsko klađenje

0

Ako se pitate koja je najbolja sportska kladionica, na pravom ste mjestu. U današnjem članku donosimo vam listu najboljih online kladionica koje su dostupne u Hrvatskoj, a koja će vam olakšati izbor.

Favbet

Favbet je online kladionica koja djeluje još od 1999. godine. Još uvijek je u potrazi za svojim mjestom na tržištu, no od 2021. je u porastu zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima. Ova kladionici nije nužno najbolja, no svakako zaslužuje svoje mjesto na ovoj listi.

Na njihovim stranicama pronaći ćete razrađenu ponudu za nogomet, za koju negdje čak možete pronaći veće tečajeve nego na ostalim kladionicama, a imaju i dobar izbor ostalih sportova. Možete se kladiti i na političke događaje!

Posebice nam se sviđa opcija chata uživo, što znači da je korisnička podrška dostupna 24/7, kao i casino uživo.

Prva Sportska Kladionica (PSK)

PSK je kladionica bez zamjerke. Možete ju koristiti na računalu i putem mobilne aplikacije, a uskoro će nadograditi stranicu s forumom na kojoj će se moći razmjenjivati iskustva s drugim korisnicima.

PSK ima veliki izbor što se tiče klađenja. Osim standardnog klađenja, možete se kladiti na razne izvedenice (poput hendikepa, rezultata, kartoni, itd.), čiji je izbor olakšan putem izbornika “tipovi oklada”.

Možete stvarati sistemske listiće – u nekima je moguće koristiti razne bonuse, a PSK kladionica uživo je odlična opcija za pratiti je li vaš listić dobitan u realnom vremenu.

SuperSport

SuperSport online kladionica je s razlogom omiljeni izbor mnogih ljubitelja klađenja. Dizajn stranice je vrlo funkcionalan, konstantno ju nadograđuju, a jedini su nedostatak bonusi koji i nisu baš isplativi.

Ova kladionica nudi standardno klađenje na pojedine događaje, sisteme i kombinacije, kao i na izvedenice. Odlična stvar je takozvani SuperSport Specijal, gdje se možete kladiti na određene događaje po posebnim uvjetima i tečajevima.

Bet365

Bet365 je svakako jedna od najboljih kladionica koja bilježi ogroman rast posljednjih godina. Ima preko 35 milijuna korisnika diljem svijeta, sadržaj je kvalitetan, a pogodnosti za igrače su vrlo dobre.

Ponuda za sportsko klađenje je vrlo bogata i to ih naveliko izdvaja od konkurencije. Ima preko 30 različitih sportova dostupnih za klađenje, što ju svrstava u sam vrh svjetskih kladionica.

Još jedna prednost koju je bitno napomenuti su raznovrsni načini plaćanja – možete uplatiti kreditnom i debitnom karticom, E-Walletom, čekom, Prepaid karticom i putem bankovnog računa. Za detalje i vrste kartica koje možete koristiti pogledajte na njihovim stranicama.

Osim za uplate, velike su mogućnosti i za isplate, što je razlog zašto je ovo jedna od najboljih online kladionica u Hrvatskoj.

ArenaBet

ArenaBet je online kladionica koja zadovoljava kriterije većine igrača. Prijava je brza i jednostavna, a možete joj pristupiti i putem mobilne aplikacije. Ponuda sportova i igara je široka, a korisničko sučelje bez premca.

Često ćete pronaći brojne pogodnosti i bonuse kojima možete udvostručiti dobitak ili odigrati besplatnu igru.

Osim standardnog klađenja, ima opcija live klađenja i loto igara iz gotovo svake europske zemlje, kao i iz Amerike, Kanade i Južnoafričke republike. 

Možete se kladiti na sve sportove u ponudi, od nogometa do pikada. Na ArenaBet online kladionici zabava je neograničena i svakako ju preporučujemo i iskusnim igračima, kao i početnicima.

PR članak
Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20