POZNATI NA SPLASH LJETU U TERMAMA TUHELJ

0

Glumica Marija Borić otvorila je Art&Fun na Vodenom planetu, a koncertom Maje Vučić započeo je sjajan Art&Wine festival. Provjerite zbog čega su Terme Tuhelj i ovoga ljeta in?!

Tuheljske toplice, 2. srpnja 2018. – Glumica Marija Borić svaki slobodni trenutak koristi za opuštanje u Termama Tuhelj. Na dohvat ruke ima sve što joj je potrebno za punjenje energije i revitalizaciju – najveće kupalište u kontinentalnom dijelu Hrvatske, relaksirajući Svijet sauna, neodoljive tretmane i bogatu eno-gastro ponudu Dvorca Mihanović baziranu na autohtonim namirnicama koje kao Zagorka jednostavno obožava.

Izvor – Terme Tuhelj

Terme Tuhelj nisu samo omiljeno mjesto njezinog opuštanja, nego i sjajne ljetne zabave. Stoga atraktivna glumica nije propustila priliku otvoriti Art&Fun na Vodenom planetu i pri tom posjetiti Dvorac Mihanović.

„Kao veliki gurman, svaki slobodni trenutak koristim za posjet restoranu Dvorcu Mihanović. Veliki sam ljubitelj dvorskih jela iz doba grofa Brigljevića i zagorske kuhinje koje je osuvremenio chef Mirko Ljubić. S njim sam za goste napravila radionicu u izradi tradicionalnih zagorskih štrukla koje jednostavno obožavam“, istaknula je Marija Borić.

ubote Terme Tuhelj nezaobilazna su destinacija za ljubitelje vina i umjetnosti. Koncertom Maje Vučić u atriju hotela Well**** otvoren je već tradicionalni Art&Wine festival. Uz nagrađivana vina najpoznatijih zagorskih vinara Severa, Zdolca, Prekratića i vinarije Emino, tijekom čitavog ljeta gosti će uživati u koncertima. Već iduće subote na programu je koncert Ane Busturić, a na festivalskom programu su još nastupi The Southern benda, Tomislava Golubana, Puhačkog orkestra Lipa, Saše Lozara, Groovy cakes benda i Damira Kedže.

Više informacija na: http://www.terme-tuhelj.hr